Éjjel és reggel göcsös hasmenésben volt részem, miután majdnem elájultam. Ez a fájdalomtól lehet? (beszélgetés)
Én nem forszíroznám a fokhagymát, mikor ilyen görcsei vannak, mert ha még az epéjét is begörcsölteti, akkor mi lesz...
Inkább egy kis jó házi pálinka. Fogja a hasmenést és fertőtlenít is.
Tudom, már más is mondta, de én a múltkor benyeltem valamit, és ezt kaptam. 1 nap alatt kipucolt, nagyon könnyű, jó lett a gyomrom, hasam tőle.
Az íze gyalázatos, de 3 tasakkal benyomtam, nekem nagyon jó volt.:)))
Égnek meresztettem őket :D
Sajnos nincs, kerestem széntablettát de azt sem találtam, egyedül talán probiotikum van, lehet azzal bepróbálkozom majd :) Most iszogatok egy kis kamilla teát.
Hogy lógatod fel a lábaidat?
Igyál tejet!:))
Vagy semmid nincs otthon, valami fertőtlenítő gyógyszered?
Most már az is áthaladt rajtam, amit a hasmenés óta ettem... azt hittem, ha kiürül a tegnapi menü, akkor abba marad.
Egyébként a gyomrom nem rossz, persze nyilván ha jön egy görcs hullám azt is megviseli, de nem émelygek vagy ilyesmi.
Gyomorrontástól simán érezheted így magad. Plusz még hányhatsz is.
De remélhetőleg megúszod ennyivel.
Okozhatta a fájdalom is, az is, hogy legyengültél és lehet, hogy vírus fertőzésed van.
Ha nem ismétlődik, szerintem nem kell ügyeletre menned.
Javulást!
Olyan érzés volt, mint mikor mensi közben begörcsölök és elájulni készülök. Gyengeség, remegés, verítékezés... wc után még eljutottam az ágyamig, de szerintem nem sok hiányzott. Lefeküdtem és fellógattam a lábaim, így helyre állt a rend. Utána még gyenge voltam egy darabig, de amúgy jól vagyok :). Én nem érzetem annyira vészesnek a görcsöt, de lehet, hogy mégis az okozza? Mensi közben sem érzem annyira fájdalmasnak sosem.
Amúgy valószínűleg romlott bort ittam, 3-4 nagyobb korty mennyiségben, ecetes-romlott alma íze volt. Lehetséges, hogy ez a ludas a hasmenésben? Más étel nem indokolná. Vírust viszont nem tudom, de annyit nem járok wc-re :D Bár már el sem merek menni xD
Érdemes lenne elnézem az ügyeletre?
További ajánlott fórumok:
- Akik már majdnem egy éve próbálkoznak a babával.......
- Elvetéltem. 6 hét alatt majdnem 7 kg-ot híztam. Mitől van?
- Pár napja fáj a bal petefészkem! Tegnapelőtt majdnem összeestem a fájdalomtól!Nőgyógyászhoz kéne mennem?
- Ma délután elájultam - egyedül, otthon
- Van itt olyan, aki krónikus hasmenésben szenved?
- Van aki szenved hasonló fájdalomtól?