Akik már majdnem egy éve próbálkoznak a babával....... (beszélgetés)
sziasztok
hogy vagytok?
Egyébként Debrecenbe elég hamar kiszórják az embert ahogy olvastam más lányokat, volt aki 2 napot volt bent. Szóval lehet érdemes elutazni ha az ember gyorsan akar végezni.
Itt 4 nap a protokoll ha van gubanc ha nincs.
Nagyon drukk, igen Nekem most volt nemrég. Ki lehet bírni Én 4 napot voltam bent a kórházba, ugye más az ha csak azért megy be valaki laparra, hogy szétnézzenek meg, hogy átjárható e, de ha valamit meg is műtenek akkor lehet, hogy bent kell maradni 3-4 napig is.
varratszedés 1 hét mulva és addigra már fel is épül az ember. A műtet napja az ami nem jó, de túl lehet élni.
Sziasztok,elég eseménydús volt a szerdai napom.Voltam dokinál és rögtön ott helyben megcsinálta a méhtükrözést is,ami alapján laparoszkópos műtétre kell jelentkeznem,hogy a méhsövényemet műtéti úton eltávolítsák.
És a férjem is szerdán volt kontrollon,javult a spermaképe a Ferr14-től,de 2 hónap múlva megint kontrol neki.
Szóval ost izgulok a műtét miatt.Volt esetleg valakinek ilyen műtét?
Na mizujs erre csajok?
Judit voltál dokinál ma?
persze
Én is szedem minden nap a magne b6-ot meg ugye 5 napig a clostit.
Ennek nagyon örülök
Titeket is kiválasztott már egy angyal csak egy kicsit gyerekek, tudod....próbára tesznek minket:) Mint mindig:)
jó éjt
sosem szabad feladni a reményt, hinni kell magunkban és a csodákban
ahogy a kislányod írta a tündérekben
Én még mindig hiszek bennük, a védő angyalokban:)
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Babával próbálkozók ide :)
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Akik már egy éve próbálkoznak a babával
- Mennyi idő múlva próbálkozzunk babával ha gyógyszert szedtem?
- Akik az első babával probálkoznak