Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka? (tudásbázis)
Nálunk is így volt. :) Több mint 1 év próbálkozás, idegeskedés, vizsgálatok...
Minden hónapban kiborulás. Aztán valahogy elengedtem a stresst, 3 nap együttlét és a hormonvizsgálat eredményéért már terhesen mentem. :)
Most 17 hetes a pocaklakó. :)
Szia!
A barátnőm volt ugyanilyen helyzetben, hogy semmi szervi baj és mégsem jött a baba. Aztán ketten elkezdtünk kondizni járni és mikor már nem az volt a központi kérdés nála, hogy mikor jön a baba, nagy meglepetésre jött is:)
Tudom most az a legnehezebb,hogy ne stresszelj rajta de sokaknak bevált:-))
Én 3év után lettem terhes,új munkahelyem volt és csak arra öszpontositottam,hogy ott megfeleljek.
mikor kiderült jön a baba elküldtek.
Szia
Milyen vizsgálatokon estetek már át?
Nekem is úgy lett a kisfiam, hogy már feladtam.
Lakáscser, munkahely és elfogadtuk, hogy már nem lesz. Aztán egyszer csak nagyon furcsán kezdtm érezni magam :))
A történet az adatlapomon:))Már 25 hónapos.
Mi is így
voltunk, hogy semmi rendelleneset nem találtak náluk, de a baba csak nem jött. 9 év után már azt mondtam, hogy befejeztem az orvoshoz futkosást, és a sok sok gyógyszer szedését is. Ezt épp egy nagyon jó kis nyaralás alatt hozott döntés volrt.
És a következő hónap végén már mentem a dokihoz, hogy 6 hetes terhes vagyok.
Tehát ne görcsölj rajta, és akkor könnyebben összejön a babó!
Ne görcsöljetek,mert minél jobban akarjátok,annál nehezebb lesz!
Lazuljatok!
Ha nincs szervi bajotok és nincs "spermaallergiád",akkor össze fog jönni a kicsi.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Babatervező (most próbálkozók:o)))
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Babagondolatok - kezdeti próbálkozások élesben 2014
- Terhesség 45 év felett! - Próbálkozóknak és tapasztaltaknak