Van aki szenved hasonló fájdalomtól? (beszélgetés)
Emeld magassabra a vasalódeszkát és ülve vasalj -
vagy propbálj, térdepeni egy székre - de tegyél rá egy párnát.
Nekem az 1.babámmal szinte a várandósság elején kezdett ott fájni. Végig is kísérte a 10 hónapot.
Volt olyan, h fekvésből alig bírtam megmozdulni, annyira belenyilallt. Aztán, mikor megszültem, elmúlt.
A második babámmal ugyanígy volt.
Annyi különbséggel, h miután őt megszültem, már nem múlt el. Nem napi rendszerességgel fáj, de kb havonta 1x előjön. Pedig már 23 hónapos a kicsi fiam.
Gyógymódot, praktikát sajnos nem tudok! :(
Koszonom a valaszod..
Vannak idoszakok amikor elmulik egy kis idore ilyenkor olyan mintha nem is fajt volna elotte...
A maszirozas jol esik nagyon utanna picit jobb de nem sokaig....epp most fejeztem be a fozest es egyszereuen nem birtam egyhelyben allni 5-10percnel tovabb le kellett ulnom annyira fajt...ha nem lesz javulas valoszinuleg felkerem a dokim...
Lehet, hogy egy rossz mozdulattal meghúztad, attól lehet ilyen tüneted. Nekem (terhesség nélkül) elő szokott ilyesmi fordulni. A víznek és a babának már van súlya, ami miatt a tompa fájdalmat érezheted állandóan (nem terhesen ilyet cipelés közben lehet érezni).
Igyál sokat! A nyújtás használhat még, de nem tudom, hogy abból ilyenkor mit és hogyan végezhetsz. Ha olyasmi, ami nekem is szokott lenni, akkor ne pihentetéssel próbálkozz, használni kell a tested normálisnam, hogy helyre álljon. Pár nap alatt javulnia kell, ha nem, akkor szerintem menj olvoshoz.
További ajánlott fórumok:
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Beszéljünka HPV-ről! Kinek van hasonló baja?
- Pár napja fáj a bal petefészkem! Tegnapelőtt majdnem összeestem a fájdalomtól!Nőgyógyászhoz kéne mennem?
- Boeck sarcoidosis - Medrol... Valaki esetleg szenved hasonló betegségben?
- Éjjel és reggel göcsös hasmenésben volt részem, miután majdnem elájultam. Ez a fájdalomtól lehet?
- Ma 4 hónapos kisfiam röntgen alapján tüdőgyulladásban szenved. Ki járt már hasonló cipőben, és hogyan lehet enyhíteni a csöppség kínjait?