Ma 4 hónapos kisfiam röntgen alapján tüdőgyulladásban szenved. Ki járt már hasonló cipőben, és hogyan lehet enyhíteni a csöppség kínjait? (tudásbázis)
Szia Kirianyu!
És a szurik után is tovább kellett szedni antibigyót?! Mennyi idő, mire ténylegesen meggyógyult belőle a csöppséged? És a köhögés mennyire elhúzódó?, borzasztó hallani, milyen csúnyán köhög szegény :(
Mi ugyanígy jártunk .-((((((
Kíra 3.5hós volt, és megfázással kezdtünk, majd torokgyulladás, kötőhártya, hörgőgyulladás.
Kezdetben semmit nem kapott a házidokinktól, 3hét után gyerekorvoshoz vittem, aki kezelte ugyan, de 6hós korában szintén tüdőgyulladás lett a következmény:-((((
Minket kórházban kezeltek, napi 3szor kapott vénás szurit és 6napot voltunk bent. Utána még öt napig szájon át is kellett szednünk antibiotikumot. :-(((
Gyógyulást a Picikéteknek!!!!!!
Szia!
Megfázással kezdtük egy hónapja, utána lett hörgőcskegyulladás, most pedig tüdőgyulladás. Hiába hordtam mindig vissza a dokihoz, hogy csináljon szegénykémmel valamit, azt mondta, várjunk inkább és vagy elmúlik, vagy nem. Hát, nem múlt el...holnap kezdjük a szurikat legalább 10 napig, mert a gyógyszertől nem javult semmit.
Jaj szegényke... :(
És mik voltak a tünetei?
Vírusos vagy megfázásból maradt vissza?
Sziasztok!
Ma 4 hónapos kisfiam röntgen alapján tüdőgyulladásban szenved. Ki járt már hasonló cipőben, és hogyan lehet enyhíteni a csöppség kínjait?
További ajánlott fórumok:
- Mivel vagy hogyan lehet enyhíteni a fogzással járó fájdalmat?
- Hogyan lehet az izomlázat mihamarabb megszüntetni, enyhíteni?
- Mivel lehet enyhíteni a darázscsípés okozta fájdalmat?
- 36. hétben vagyok, nagyon nagyon dagad a kezem és a lábam és nagyon fáj. Lehet ezt valahogy enyhíteni?
- Volt valakinek felnőttkorban tüdőgyulladása?
- 9 hónapos kisfiamnak torokgyulladása van, már két éjjel nem aludt. Milyen házi gyógymóddal tudnám enyhíteni a tüneteket?