Van itt olyan krónikus beteg, akit kínai vakcinával oltottak? Lennétek szívesek leírni a tapasztalataitokat? (beszélgetés)
Nem vagyok allergiás asztmás, de van krónikus bronchitisem.
Voltam kovidos, nem súlyos tünetekkel és Astrazenecát kaptam 2,5 hete.
Feltettem egy másik topikba is a kérdést, de hátha itt több sikerrel járok.
Kapott oltást már valaki, aki asztmás, allergiás asztmás? Melyiket és volt valamilyen mellékhatása?
Most, hogy jó az idő, szoktam sétálni. Mindenhová gyalog megyek, tömegközlekedni nem merek, autóm pedig nincs. Nagyvárosban lakom.
Amíg hideg volt csak a lakótelepi boltba és patikába mentem.
Megkövetlek...
Bocsánat...
Bár én sem viccnek szántam...
mozgok én eleget...
minden héten kihúzom a kukát a ház elé...-))
az tavaly volt
nem egészséges 4 fal között lenni hónapokig
én ráérek, nekem nem sürgős.
egyszer majd csak sorra kerülök.
Jól elvagyunk a kutyával, majd csak lesz valami.
magam elé engedem az "öregeket"-))
mert azt mondta a Cilike, hogy maradjunk otthon.
Én meg jó fijjjú vagyok...
85 eves aposom a heten kapta a Pfizert. 74 eves anyosomnak es a 79 eves szomszedjuknak még nem szóltak.
Szoval ha a Pfizert kapod te is, akkor vszinu ezert nem szoltak, mert abbol nincs sok, es meg a nalad idosebbek sem kerultek sorra.
sziasztok/
én cukorbeteg vagyok, 65 éves, szövődményekkel, tavaly regisztráltam, de még csak értesítést sem kaptam semmiről sem.
A cukros dokim azt mondta, hogy csak a Pfizert engedjem meg beadatni, de még senki sem keresett meg ez ügyben.
Tavaly március óta alig hagyom el a kertet, lassan egy éve lesz, de itt a tavasz, lehet majd munkálkodni...
Egy ismerős 76 éves néni peacemakeres, és a kínai vakcinát kapta. Jól van, 🙂
kicsit be van dagadva az egyik lába, de inkább túl erőltette. Tavaly elesett és azt a lábát ütötte meg jobban. 😟
Még a végén vagy pár év múlva ki fog derülni, hogy leghatásosabb a kínai.
Nem értek hozzá, de azt sem a szerszámgyártó munkás dolgozta ki. Kínából indult az egész szar szerintem rögtön elkezdtek agyalni rajta. Úgy hallottam beleépítettek egy plusz fehérjeláncot, szélesebb mutánsokra is hat. A kínai orvoslás ősidőkre visszavezethető. Én nem tartok egyiktől sem.
További ajánlott fórumok:
- Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is)
- Találkoznátok vele, ha ilyen helyzetben lennétek?
- A munkahelyemről 2x6 hónap eljöttem táppénzre 2 év alatt.Ha munkáltatók lennétek mit csinálnátok velem?
- Ti együtt lennétek valakivel, aki nem szerelmes belétek?
- Ti beoltatnátok magatokat a kínai vakcinával?
- Kínai vakcinával oltottak tapasztalatai