Tanulmányaimhoz szeretném tudni, lenne-e igény olyan zártkörű klubra, ahová volt, de gyógyult, gyógyuló szenvedélybetegek csatlakoznának? (beszélgetés)
Akkor majd hozzád is sokan fordulnak.
Csak még addig kéne egy kis promo. Vizenjárás, ilyesmi. :)
Na, azért váltottál nevet, hogy stílust is válthass? :)))
Átmentél bunkóba? :)
Szépen fejlődsz. :)
Az embereknek semmi más nem kell mint hogy meghallgassák őket. Csak ennyi.
Te soha nem leszel olyan népszerű mint Jézus, mert Ő neki van egy olyan jó tulajdonsága, hogy csak meghallgat, de nem ugat bele. :)
Unatkozik :) Nézd el neki.
Mindenhez hozzászól és sok mindenhez nem ért, de legalább kíváncsi ezek szerint :))).
Ezt úgy kell értelmezni, hogy Alfahímnek nincs erre igénye :))
Meg tudja oldani egyedül is a függőségét :))))
Ja, majdnem azt hittem, hogy felmérést végeztél, érintett vagy, vagy velük dolgozol.
Ha belegondoltál, akkor persze más, biztos úgy van.
:)
"élő személy képében" - mármint személyesen...
Fáradok, nem sokat aludtam az elmúlt napokban...
Ha vannak ilyen személyek, és gyógyultak, gyógyulni vágyók, nem hiszem, hogy egymást le akarnák húzni...
Így nem is szabad hozzá állni.
Érdekes, engem soha nem tudtak lehúzni a nagyon nehéz sorsúak, talán, mert én is az vagyok, és átérzem, empatikus vagyok velük szemben.
Aki úgy áll hozzá, hogy lehúzás, annak nem is való, hogy ilyesfajta téren tevékenykedjen...
Vannak ezzel kapcsolatban terveim, amiket a szenvedélybetegekkel kapcsolatban szeretnék megvalósítani, olyan kisebb településeken, ahová nem jutnak el az ilyen lelki segély szolgálatok.
Persze nem azonnal, hanem hosszú távú tervek.
Én speciel nem bírom végig nézni emberek pusztulását, ahogy önpusztító életmóddal pusztítják el saját magukat, és amikor eljutnak arra a pontra, hogy belátják, és segítséget szeretnének kérni, de már nincs hozzá sem pénzük, hogy eljussanak nagyobb településre, sem lelki energiájuk, akkor lépne a képbe az, hogy legyen kisebb településeken is non-stop segélyszolgálat, nem drága telefonvonalak, stb..., hanem élő személy képében...
Nem fásultság kell hozzá,hanem lelki erő, és szakmai felkészültség.
A nagyon altruista, érzékeny embereknek mondjuk ez tényleg nem jó pálya.
Kérdezd meg erről az Anonim Alkoholistákat.
:)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?