Van ennek értelme? (beszélgetés)
Milyen kedves...."nője", alig érzed riválisnak :DDD
Fogalomzavarod van. Tíz év, az nem a nője kategória, a szerelme,kedvese,élettársa. Nője, akit leszólít és ágyba visz, vagy az élettársa, felesége mellett tartja pótlékként.
Én is....nekem sose jött ilyennel egyik régi haver, vagy szerelem sem . :((
Ez már kimaradt. Most ez jó, vagy nem?
Lehet hát, nagyon sokan csinálják...
Ezt hívják GYÁVASÁGNAK némi kodependenciával (társfüggőség).:)
Ez nem élet, csak vegetálás, eredménye pedig sok pszichés és fizikai betegség..
Le kéne ülniük, és KOMMUNIKÁLNIUK. Micsoda férfi... egy rég nem látott ismerőssel beszéli meg a problémáját a párja helyett.
Undorító ez a hozzáállás, hogyha lenne valakiért, akkor elhagyná. Bocsánat, de ez a cenzúramentes véleményem a dologról. Szerintem kettejükön kívül senkinek semmi köze ehhez. Ezért megy tönkre sok kapcsolat... mert a felek nem tudnak leülni és beszélgetni. Akármiről. Kis bajokról. Mert egy idő után a kis bajokból lesznek a nagy bajok. Ha 10 éve együtt vannak, és le tudnak tényleg ülni megbeszélni, átbeszélni azt ami a másikban zavarja őket, a veszekedés is kevesebb lesz. Ehhez két ember kell. Ha az egyik már azon gondolkodik, hogy ha lenne valaki más, akkor elhagyná a barátnőjét, az, fogalmazzunk úgy, veszett fejsze nyele.
torodj inkabb a magad dolgaval;
mindenki ugy *sza el az eletet, amennyire birja;
Mi közöd az ő dolgaikhoz?
Lehet, hogy neked van hasonló problémáid, és ezért írtad ki a fórumot?
Vannak érdekes életek, sorsok és fura kezdések.
A férjem unokatestvére esküvőjén voltunk, az a fiú mindig nevetett, kacagott, jópofa srác volt.
Erre meg az eskü vőn, mintha a fogát húznák.
Rákérdeztem, mi ez?
MOndta, annyira nem jönnek ki jól, de hát a gyerek viszont nem kérdezte, jön magától.
Majd meglátják, ha nem lesz baj, együtt maradnak, ha igen, válnak.
Ennek már több, mint 40 éve:)
Tudod, sok embert tud az ágy összetartani, mert lehet máshol vitáznak, veszekednek, de annál édesebb a kibékülés és ott viszont minden oké:)
Máskülönben egy embertpróbáló építkezésbe, csak azért, hogy ne legyenek egyedül, senki nem megy bele.
Ott azért sokkal több is van, mert egyébként nem maradnak együtt.
Csak nem arra gondolsz, hogy összeillenétek, mert a te barátodnak meg fontosak a barátok?
Beszélgessetek még, aztán majd a házavatón meglátod: szeretik-e egymást, vagy csak lódított.:)
További ajánlott fórumok:
- Négyéves és még szopik - ennek mi értelme van?
- Azt mondja a csaj (22), azért nem akar kapcsolatot, mert a nyáron bulizni szeretne. Van ennek értelme?
- Facebook, barátságok, egyáltalán mi az értelme ennek az egésznek?
- 2-3 hónapig húsmentesen ennék. Ennek önmagában van értelme?
- "Ha sokat tolat egy vonat, végül vakvágányra áll"- Ennek a mondásnak mi az értelme ?
- Van még értelme ennek a kapcsolatnak?