Vajon tényleg megtette? (beszélgetés)
Hú, az nem semmi:)Félhet is tőled a férjed,nehogy felmérgesítsen:)
Amúgy némely férfi ,némely cselekedetéért megérdemelné,hogy jól megruházzák...
Én nagyon szelíd vagyok, egy legyet is sajnálok lecsapni:) De 1x előfordult, hogy megígértem a férjemnek, ha hazajön belevágom a kést!:(
Indulatból mond ilyet az ember!
Persze nem lett semmi belőle,de ha elborul az agyam,sose lehet tudni:)
Szerintem ettől nem fog visszaszeretni beléd, ha most éppen másfelé van érdekelve.
Ez a legrosszabb amit tehetsz, hogy még verekszel is, ráadásul profi módon szarrá vered.
Ez nem nőies és még jobban eltávolodtok.
Kértünk, hogy OKOSAN viselkedj, inkább legyél nőies, elbűvölő és jókedvű.
Ezzel tudod zavarba hozni, nem pedig azzal, hogy odarontasz és péppé vered.
sokat tanul az ember lánya is ilyen helyzetekben
csak a türelem ami inkább elfogy
Igazad van, rosszul fejeztem ki magam!
Valójában arra gondoltam, hogy a feleséggel, gyerekekkel nem ÉREZTETI a dolgokat.
Ha egyáltalán vannak dolgok.(?)
Azaz, hazaadja a fizetését, amikor Magyarországon van nem járkál el otthonról, az idejét a családjával tölti és stb.
Ezt privátban én is említettem,főleg 3 gyerek után.
Nem értem a férjt.
Teljesen egyetértek.
Nagyon okosnak kell lenni az asszonykának.Remélhetöleg a férj is belátja a helyzet sulyosságát.
Szerintem azért ne felejtsük el, hogy itt 15 év házasságról és 3 gyerekről van szó, mielőtt arra biztatjuk, hogy mindezt hirtelen felindulásból rúgja fel.
Ez nem egy ötperces diszkóismeretség, ahol az egyik szemezett valakivel, ezért a másik megsértődik és kirúgja.
Én nem tudom, hogy van e a férjnek kapcsolata, vagy csak hízelgett a hiúságának, hogy kandúrkodhatott a neten, de a CSALÁD és a FELESÉG ebből nem érzett semmit.
A véletlen hozta, hogy gyanúba került, most a feleség okosságától függ, hogy alakul további életük.
Minden kapcsolatban vannak ilyen-olyan hullámvölgyek, - aki mást állít, az hazudik - mégis nagyon sokan leélik egymással az életüket, mert kettőjük intelligenciájától függ, hogy a nehézségeken hogy tudnak továbblépni.
A cél pedig az, hogy ez a CSALÁD együtt maradjon!
További ajánlott fórumok:
- HÁZASOK! Nem kételkedtetek anno abban, hogy vajon tényleg ő e az igazi?
- Vajon tényleg indokolt a császármetszés?
- Vajon tényleg spórulunk, ha az olcsóbbat vesszük?
- Vajon tényleg léteznek szellemi "erők"?
- Szobabiciklivel tényleg szépen le lehet fogyni?Elbizonytalanodtam, hogy vajon nem vastagítja-e meg a combot stb...
- Az álmok és jelentéseik..vajon tényleg tartalmaznak rejtett üzenetet felénk? szerintetek?