Az álmok és jelentéseik..vajon tényleg tartalmaznak rejtett üzenetet felénk? szerintetek? (beszélgetés)
Sziasztok!Nagyon jó téma:)
Én hiszek az álmok jelentésében,vagyis hát mindig megnézem mit jelent az álmom,mikor felébredek.Az a tapasztalatom(magamon),hogy az álmoknak nagyobb a valóságalapja,mint pl.a horoszkópoknak.
Nagyon sokáig volt visszatérő álmom,lezuhantam egy szikláról,de nem csapódtam be soha sehova,csak zuhantam,és szinte mindig felébredek erre az érzésre.Nagyon nem szeretem ezt az érzést,pont ugyanaz,mint amikor hintázol,és erősebben meglöknek...mikor jössz lefele,ez az az érzés.
Nagyon sok álmom jelentése be is teljesül.
Én úgy gondolom,ez az "előző élet" is igaz lehet.
jaj félelmetes:-S
de lehet hogy van benne valami. Nagyon kíváncsi lennék...
sziasztok.
Jó téma!
Kiskoromban a visszatérő álmom volt hogy zuhanok és olyankor mindig felijedtem és olyan volt mintha megfordult volna az egész szoba:-S
Ez jó téma!Légyszi írjanak már olyanok,akik ha álmodnak tudják,hogy az csak álom és irányítani is tudják őket,ha kell meg felébresztik magukat.Tudjátok,hogy ez mit jelenthet.???
Szerintem az álmok a pillanatnyi lelki állapotot mutatják.Pl,ha sokat iszol álmodban,akkor szomjas vagy:)!
További ajánlott fórumok:
- Földrajzi nevek, amelyek személynevet is tartalmaznak /BUDApest, SzentENDRE stb/
- Szavak, melyek "let"-tet tartalmaznak
- Tudtad, hogy minden hányás tartalmaz répát és nokedlit?
- Tarot sarok Gertivel..kirakások, jelentések, álmok, bűbájok, tarotkörbeli társas fejtése..olykor cékla:)
- Az aszpartamot tartalmazó mesterséges édesítőszer tényleg rákkeltő hatású?
- A koffeinmentes kávé megbízható? Tényleg nem tartalmaz koffeint?