Vajon miért van így? (beszélgetés)
Gép bizony. Gépiesen tezsem a dolgom. :D
Próbáltad már ott küldeni, ahol jeleket küldesz? (Túl egyszerű lenne, ha elég lenne a válasz gombra rányomni. :P)
Ó. Akkor csak én nem tudok? azt írja nincs ilyen felhasználó a hoxa-n :(
(jáj, lehet, hogy gép vagy? :) )
LOL. Nem hagyott nyugodni a dolog, hogy vajon miért nem tudsz írni. Megnéztem a beállításokat, hátha van ott valami (mert az oldalt még alig ismerem), de nem volt.
Aztán újabb ötletem támadt: tudok-e levelet küldeni magamnak. Bizony tudok. xD
Tanácsot kért, segíteni szeretne valakin, aki számára fontos.
Kevés ember áll ki manapság egym ásik ember mellett akkor is, ha esetleg nem ért vele egyet.
Kérlek, ha segíteni nem tudsz, ne akadályozd.
Ok. Elég szarul eshet neki, ha nem törődtek vele (vagy még rosszabb történt). Meg tudom érteni. Viszont amíg nem zárja le magában ezt az egészet, addig nem fog tudni továbblépni.
Kérdezted már tőle, miért örlődik még ezen? Úgysem tud rajta változtatni.
sose dolgozz együtt nőkkel:)
(szörnyűek)
Ennek a megállapításnak nem látom az értelmét.
Ha valaki nem tudja, hogy a másik miért reagál úgy, ahogy, akkor számomra evidens, hogy nem is ismeri az illetőt.
"Vajon miért van így?"
Ez a fórumcímed. Tehát nem tudod, hogy miért olyan, amilyen, miért viselkedik úgy, ahogy.
Más szóval nem ismered.
Ha nem ismered, akkor nem is fogadott a bizalmába, nem tudsz róla semmit sem.
Szép dolog, ha segíteni akarsz rajta.
De ö vajon szeretné-e, hogy Te segíts rajta?
Véleménye szerint kell-e egyáltalán segíteni rajta?
tök jó itt
miért mennék máshová?
Nem arról van szó, hogy ráismer-e bárki, mert természetesen, hogy a jó életbe ismerne rá bárki is?
Indulatkezelési tanfolyam?
Vicces elgondolás és egyben naiv is.
Több szem többet lát, na ja.
Én azt látom, hogy ez nem a te dolgod.
Kéretlenül (bár jó szándékkal) kotyogsz bele abba, amihez gyakorlatilag semmi közöd.
Ha jót akarsz vele tenni, akkor nincs más dolgod, csak hallgasd meg és mondd el neki azt, amit te az adott témáról helyesnek gondolsz.
Nem gondolom, hogy az általam leírtak alapján bárki ráismerne, nem is értem kisj-t, de mindegy.
Igazából jó lenne, ha azt tudnám mondani neki, végezd el ezt és ezt az indulatkezelési dolgot (vagy mit tudom én mit) és jobb lesz. Gondoltam, hátha itt több szem, többet lát :)
További ajánlott fórumok:
- Vajon miért tette, amit tett?
- Vajon miért eszik az emberek az orr váladékát?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Vajon miért naivak a nők?
- Vajon miért nem tudok eladni egyetlen vállkendőt...
- Vajon miért nem hiszi el az emberek többsége, hogy vannak boldog emberek? Hogy valaki valóban elégedett az életével?