Vajon miért nem tudok eladni egyetlen vállkendőt... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Igen, drága.. fáradt vagyok..
Azt nevettem,hogy már amikor regisztráltam, akkor is fáradt voltam..pedig akkor még fiatal voltam!
Biztosan több óra gondolom én.
Mennyiért árulod őket?
Nem rossz ötlet..
Köszike!
Köszi Enissa!
az első linken a hölgy nem hinném,hogy horgoltat visel.Mindenesetre gyönyörű!
A második link...nyomtató kéne de sűrgősen! :-)
A harmadik linken jól elvoltam egy darabig.
Talán a télapót meg is horgolnám,ha valaki kinyomtatná a mintát!
Angyalkám az van bőven..mind a családtagjaim megóvására ..
Végre én is rátaláltam a naplódra.
Gratulálok! Nagyon kreatív vagy.
Megnéztem a horgolt kendőket is, szépek. Szépek, de én nem használnám. A miértje, túl színes. Ezek jók a tengerhez nyáron fehér, esetleg valami egyszínű pasztell ruhához esti sétákhoz. De ez olyan ritka alkalom egy halandó életében. Egyszínűvel kevésbé lehet melléfogni. Az én ízlésemnek a kötött finomabb, hűvösben melegebb.
Ha én lennék a helyedben, de ugye nem én vagyok, inkább strandra, vízpartra horgolnék kis feneket takaró ruhácskákat, amiben fürdés után sejtelmesebbé teszik magukat, valamint a büféhez nyugodtan elsétálhatnak benne.
Menézyem a naplódban, igazán szépek a kendőid, sajnálom, hogy nincs rá kereslet.
Hideg irodában pedig, emlegette itt valaki sz ilyesmit, aranyat érne!
Én is! Kicsi vagyok, öreg vagyok...
Talán ha nem vállkendőt horgolsz, hanem:
- akkorát, hogy kb. a derekukig leérjen, hogy a mackónadrágos idősebb hölgyek a hátukra dobják, amikor kiszaladnak az udvarra, vagy átlépnek a szatócsboltba... Keress egy kicsit lazább mintát, ami kevesebb fonalat eszik meg.
- és ha a kendő nem kell, próbálj meg a kutyakabátot horgolni! Talán a házi kedvencnek megveszik. :))
Van egy ismerős hölgy. Mint kiderült, megyeszékhelyen levő butikból vásárol egészen jó cuccokat. Amikor otthon kimosta, rendbe rakta, akkor felveszi és végigsétál benne a nagy utcán többször is oda-vissza. Látszólag vásárol.
No ezek a cuccok szépen összeválogatva: szoknya, blúz, kabátka, sál, minden nagyon szépen passzol, a csajnak is jó alakja van, szinte kínálja magát a cucc.
Kiderült, vannak törzsvevői, hasonló alkattal, és ezzel a végigsétálással mutatja meg nekik. Egy kis nyugíj-kiegészítés.
Hát kezdd el viselni, hordani te is az általad készített vállkendőket úgy, ahogyan itt leírtad, talán mások is kedvet kapnak rá. :))
Sok szép dolog van, de ettől még nem hordanám. Nem feltétlen ferdítenek, akik dicsérik. Én a kékfestős dolgokért vagyok odáig, de sem dekorációban, sem öltözékben nem tudnám beilleszteni. Néha álmodozom egy házikóról a hegytetőn, amiben ilyen dolgok vannak, de igen csak merész gondolat házat venni pár szép tárgynak :)
Sajnos a piac úgy működik, hogy azt kell készíteni, amire igény van. Ha megélhetés, ezt a körülményt figyelembe kell venni, ha hobbi, akkor vagy becsúszik egy vevő, és akkor jó, ha nem, akkor (mivel hobbi) neked okoz örömet, hogy a két kezeddel alkottál valamit, ami egyedit, ez a nyereséged. Biztosan tényleg szépek!
….
Valaki bemásolta a “proli” eredeti fogalmát. Ami igaz, de a proli szónak van mai értelemben vett jelentése, mint ahogy - kicsit maradva a népművészet területén: a köcsög sem ugyan azt jelenti már automatikusan manapság, mint amit eredetileg takart. A “csak hogy tudd” némileg kioktatónak tűnő mondat miatt éreztem fontosnak.
További ajánlott fórumok:
- + vagy - !csak! egyetlen betű
- Leghosszabb szavak egyetlen magánhangzóval?
- Tinilányból anyává lenni és mindezt egyetlen férfi mellett…
- Egy férfi egyetlen éjszaka kedvéért képes e hónapokig fűzni egy lányt?
- Ha csak egyetlen könyvet vihetnél magaddal egy lakatlan szigetre, melyiket vinnéd?
- Fekete rojtos rózsás vállkendőt keresek, tudna valaki segíteni?