Vajon miért eszik az emberek az orr váladékát? (beszélgetés)
De legalább csak a sajátjukat eszik.
Gondolom.
Én mondjuk oda nem adnám, az tuti. :)
Basszus!
Előbb arra gondoltam, hogy rosszul olvastam.
Aztán arra, hogy nem tudok szöveget értelmezni.
Márpedig itt a takonyevésről van szó. 60 éves vagyok, azt hittem, hogy már mindent láttam-hallottam. Hát nem.
"Vajon miért eszik az emberek az orr váladékát?"
Kemény ilyet felrakni témának :D
Tuti mindenki kipróbálja, csak van, aki nem szokik le róla. Vagy rászokik :D
Én szerencsére nem szoktam rá :D
Akkor ide vágó kérdés : A buszon hogy lehet gátlás nélkül fikázni?? Sok ilyen esetet láttam. És nem csak kikotorja, hanem kajak töfködi fél órán át :D
Gyermekkorban teljesen szokványos jelenség, hogy a gyerekek túrkálnak az orrukban, és amit kiszednek, azt utána megeszik. A szülők persze nem nézik jó szemmel az ilyesmit, és próbálják lenevelni róla a gyerekeiket, emiatt úgy 6-7 éves korra már a gyerekek hozzáállása is megváltozik, és elítélik azokat a társaikat, akik még mindig nassolgatnak a saját orrukból.
Igazából kár is a takonyfogyasztás előnyeit és hátrányait mérlegelni, pláne nem érdemes elítélni a művelőit, ugyanis egy egészséges ember szervezete naponta nagyjából 1 liter orrváladékot termel, aminek nagy része az orrüreg hátsó nyílásán keresztül lecsurog a garatba, mi pedig szépen lenyeljük. Ti is.
Félre tehát az álszentséggel, és hagyjuk, hogy az orrtúrás kedvelői szabadon hódolhassanak a szenvedélyüknek!
Na ez gusztustalan!
ÉÉÉÉsss!
Sokáig meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen egyáltalán létezik. Korábban Gyermekjóléti Szolgálatnál dolgoztam és ott az egyik családgondozó valamelyik gondozott gyerkőce a cuccot mindig a WC falára kente (ez szintén gusztustalan) kolléganőm ezt ecsetelte bent az irodában, közölte, hogy ennél még az is jobb lenne, ha megenné! Na ekkor egy világ omlott össze bennem! Rá kellett, hogy jöjjek, hogy vannak akik ezt meg is teszik... F Ú J
hát ez guszta.:S
Én is láttam, már de nem voltam elragadtatva tőle. Sőt majdnem el is hánytam magam
Ezt én is láttam a tévében! Pfúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjj!!!!!
A nagy politikus!!!
További ajánlott fórumok:
- Ha tényleg lecsökkentik a GYED idejét 1 évre, akkor hová teszik az emberek a gyerekeket és hova mennek dolgozni az anyák?
- Vajon miért nem hiszi el az emberek többsége, hogy vannak boldog emberek? Hogy valaki valóban elégedett az életével?
- Vajon miért nem tudnak kiszállni az emberek egy kapcsolatból?
- Ha az emberek a párjuk összes mozzanatáról, beszélgetéséről, levelezéseiről, akár gondolatairól tudnának, vajon hányan maradnának együtt?
- Vajon mi a közös az estéről-estére hoxázó emberekben, a lelkükben? Hogy ugyanakkor, ugyanott "vannak"..vagyunk?
- Mi történik az olyan emberekkel akik feje fölül elveszik a lakást és nem tudnak tovább lépni.