Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Vaj, margarin vagy olaj? fórum

Vaj, margarin vagy olaj? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5
134. 55Judit
2022. nov. 29. 09:14
90%-ban olíva olajok, 10%-ban vaj, sertés és kókuszzsír.
2022. nov. 29. 08:14

fozeshez-olaj

suteshez -vaj es zsir mikor melyik kell a receptbe

132. zsazsi1
2018. nov. 2. 22:00
Enni csak vaj, sütihez margarin, főzéshez az étel jellegétől függően zsír vagy napraforgóolaj. Olívaolajat sütéshez-főzéshez nem használok, csak salátákhoz, hideg ételekhez. Sok recept írja sütéshez az olívaolajat, pedig úgy tudom, arra egyáltalán nem alkalmas.
131. andita1
2018. nov. 2. 19:41
Margarint szinte nem is használok 4 éve. Kenyérre vajat, főzéshez/sütéshez zsírt vagy olajat.
2014. okt. 18. 06:02
vaj es olive,vagy kokuszolaj
129. Babi11 (válaszként erre: 121. - Zebra25)
2014. szept. 2. 13:55
Egyetértek!
2014. jún. 18. 11:41
vaj es olaj/olivaolak kizarolag/
2014. máj. 6. 19:16
oliva olaj és vaj
2014. máj. 6. 19:16
Kókusz zsir és oliva olaj.
125. bibity
2014. máj. 6. 19:10
Van itt valaki, aki nem bírja megemészteni a vajat, tejszínt, és állati zsírokat? Margarint sem! Mind visszajön... Csak a tojássárgáját, növényi olajat, olajos magvakat bírom, némi sajtot, tejfölt, különben rosszul vagyok. Vajon ez mitől lehet, és ilyenkor mi az egészséges választás??
2014. máj. 6. 11:43
vaj , olaj
2014. máj. 6. 11:31
zsír
2014. máj. 6. 04:10
Zsír.
121. Zebra25
2014. máj. 6. 00:07
Szerintem a kacsazsírnál még nem találtak fel jobbat és egészségesebbet(ha már zsírról beszélünk).
2014. máj. 5. 23:59
olaj, margarin
2014. máj. 5. 10:52
Vaj,olivaolaj,tögmagolaj,és mangalicazsír.
2014. máj. 5. 10:42
vaj es olivaolaj,margarin semmiesetre sem.
117. ina87
2014. ápr. 3. 16:10
olaj,margarin
116. mmacus
2014. ápr. 1. 06:18
Vaj, mangalicazsír, olaj. Attól függ mihez.
2014. ápr. 1. 06:17
olaj a fozeshez/olivaolaj/,enni meg vaj,margarin semmikeppen nem.
114. c6cc1a938e (válaszként erre: 25. - 33ea09dda3)
2014. febr. 25. 21:18
Az olívaolajjal az is a gond,hogy hevítésre szépen elveszíti az előnyös tulajdonságait,sőt...rosszabb lesz,mint egy sima napraforgóolaj...Így viszont meg már nem is olyan drága,hiszen sokáig elég tud lenni.
2012. aug. 25. 12:53
olivaolaj,vaj
2012. júl. 21. 22:35
Zsír!
2011. nov. 22. 22:59
A Hulala pl. növényi tejszín,csak sajnos hidrogénezik.Szerencsére már kötelező ráírni,mióta elismerték,hogy mennyire ártalmas.A hidrogén a hajnak is árt,rá se merek gondolni belülről mit csinál?
110. 5e1b581a2e (válaszként erre: 93. - P.marianna)
2011. nov. 22. 22:49
Nagyon klassz,hogy érdekel az egészség,de azt a tanácsot tudom adni,hogy ne köremailek szívató baromságaiból képezd magad.
109. Marika156 (válaszként erre: 102. - Tejespite)
2011. nov. 22. 22:47
Kerámia bevonatos edényt,serpenyőt vegyetek,nem ragad bele semmi.A teflon elbújhat mellette.
108. 5e1b581a2e (válaszként erre: 96. - 33ea09dda3)
2011. nov. 22. 22:40
Tuti fini lett.:)
107. 5e1b581a2e (válaszként erre: 100. - 04fcdde522)
2011. nov. 22. 22:39
Ha vázolnád azt az egy lépést...
106. 5e1b581a2e (válaszként erre: 101. - Badonyimariaeva)
2011. nov. 22. 22:38
Mindent nagyon jól meg tudunk emészteni,mert egészségesek vagyunk.Túl azon,hogy amit nem emésztünk meg,az nem szívódik fel,aztán kész.Zsíroknál ez nem olyan nagy probléma,ha már agybafőbe tömjük magunkat vele.Persze ha nem szívódik fel,az nem emésztési bajokra utal kizárólag.A rostok például ebben sokat segítenek.
105. 04fcdde522 (válaszként erre: 101. - Badonyimariaeva)
2011. nov. 22. 09:58

Na de most háta felbuzdulnak! :)

A mi példánkat látva! :)

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook