Két pudingot főztem fel 1liter tejjel.Sütihez, plusz tettem bele 12dkg margarint, cukrot.Folyik.És sütibe kellene.Mit tegyek? (tudásbázis)
Milyen pidingport használtok ti?
Én,mint cukrász állítom,hogy 1 cs pudingporhoz 1/2 liter tej kell. Ha kevesebbet tesztek hozzá,tiszta csimbók lesz:)
Én mindig meg húzom a tejet vagy teszek hozza egy kis lisztet. A cukros margarint mindenképp akkor kavarom hozza mikor már kihült a puding, igy nem higul el a krém.
Ha már össze vegyitetted a kettőt és folyik nem sok esély van arra, hogy jó legyen, legfennebb dióbéllel süritheted be, de nem biztos, h illik a süteményhez, attól függ milyen süti
Én csak azt mondtam amit Dr.Oetker oldalán olvastam.
Én elég ritkán csinálok főzős pudingot,ezért nincs nagy gyakorlatom benne,ezért mindig csak az előírtak szerint csináltam idáig.De legalább most már tudom hogy így is lehet. :)
köszike!
hát igazából majd csak 02án mköltözöm,csak elutazom pénteken,aztán azért ilyen sürgős:)
Milyen süti volt?amit itt találtam a hioxán.Olcsó süti sütés nélkül,csak én a tejföl helyett tettem a pudingot,meg kivit is rajtam rá.Ennyi.Már dermed:)
meg ha tovább főzöm.:)
A zselatin is tud olyan lenni mint a cipőtalp, ha tovább főzik.
Ha Valaki sűrűn szereti pudingot, és modjuk sütire szeretné tenni, akkor már a porhoz lehet tenni egy kanál lisztet, és úgy elkeverni a tejjel, amit majd a felforrt tejbe öntünk...
De a zselatin is jó megoldás...
Akkor jólvan! Egyébként milyen süti is volt ez? Most már kíváncsi lennék rá! Remélem ízlik majd mindenkinek!
Hát akkor tényleg pakolj! Péntek az hamar itt lesz! Döccenőmentes költözködést!
Pussz!
mert a margarinnak rémes íze van és szerintem gusztustalan találmány.
de ez csak egyéni vélemény.
én mindent vajjal készítek
mert??a kockamargarin az pont sütéshez való.....Azt tette, bele,nem vmi gagyit,hanem Rama-t.
Már megvan a tortazselé is,mert az kellett a tetekére:)Az bezzeg tökéletes lett:)Már A HŰTŐBEN PIHEN A DRÁGA:)
mindenkinek nagyon köszönöm h segítettetek!
szerintem nem főzted elég sűrűre a pudingot.
Ezenkívül vétek süti-krémbe margarint tenni. Csak vajat!
Sztem várj, mert a puding is folyik egy ideig.
Dobd be a hűtőbe! :)
További ajánlott fórumok:
- Nagyon nem értem, miért hívják gyakran a margarint vajnak....
- Lehet-e kapni kereskedelmi forgalomba, előre elkészített, cukrozott, kikevert Rama margarint?
- Milyen ételekbe lehet felhasználni a margarint?
- Rizsfelfújtba a margarint még melegen kell belerakni?
- Milyen margarint használtok sütisütéshez?
- Budapesten hol lehet ánizst venni? Sütihez kellene.