Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Két pudingot főztem fel 1liter tejjel.Sütihez, plusz tettem bele 12dkg margarint, cukrot.Folyik.És sütibe kellene.Mit tegyek? fórum

Két pudingot főztem fel 1liter tejjel.Sütihez, plusz tettem bele 12dkg margarint, cukrot.Folyik.És sütibe kellene.Mit tegyek? (tudásbázis)

1 2 3
80. Rozália (válaszként erre: 15. - Lexi018)
2012. febr. 6. 08:55
Teljesen hidegen kellett volna összekeverni a margarinnal.
79. salabakter (válaszként erre: 75. - Ildiko0914)
2011. júl. 11. 14:30
Nem beszélve arról,hogy a dióbéltől meg teljesen összefut!
2011. júl. 11. 14:29

Milyen pidingport használtok ti?

Én,mint cukrász állítom,hogy 1 cs pudingporhoz 1/2 liter tej kell. Ha kevesebbet tesztek hozzá,tiszta csimbók lesz:)

77. gabilive (válaszként erre: 76. - Napfénye38)
2011. febr. 15. 08:59
Én is ezt javasoltam az elején,és lehurrogtak:) Pedig minden sütirecept úgy írja,hogy egy csomag pudinghoz 2,5-3 deci tej.
2011. febr. 15. 06:52
legközelebb csak 0,5l a 2 pudinghoz,és biztos lesz a siker
2009. júl. 29. 16:38

Én mindig meg húzom a tejet vagy teszek hozza egy kis lisztet. A cukros margarint mindenképp akkor kavarom hozza mikor már kihült a puding, igy nem higul el a krém.

Ha már össze vegyitetted a kettőt és folyik nem sok esély van arra, hogy jó legyen, legfennebb dióbéllel süritheted be, de nem biztos, h illik a süteményhez, attól függ milyen süti

2009. júl. 29. 13:56
Ha azt akarom hogy sűrűbb legyen, kicsit kevesebb tejet adok hozzá. Eddig bevált. De lisztet is lehet hozzá adni.
2009. jún. 17. 20:59
Ha ezt akarod megmenteni, én is a liszttel való továbbfőzést, vagy a zselét ajánlom... De legközelebb hagyd kihűlni a pudingot, és a már kikevert porcukros margarint csak hidegen keverd hozzá..!
72. Gligi
2009. jún. 17. 20:48
Legközelebb ha puding krémes sütit szeretnél sütni akkor küldj egy privit és leírok egy tutira bevált receptet :-)
71. tappancsmama (válaszként erre: 41. - Cel)
2009. jún. 17. 19:15

Én csak azt mondtam amit Dr.Oetker oldalán olvastam.

Én elég ritkán csinálok főzős pudingot,ezért nincs nagy gyakorlatom benne,ezért mindig csak az előírtak szerint csináltam idáig.De legalább most már tudom hogy így is lehet. :)

70. lexi018 (válaszként erre: 67. - Töttike)
2009. jún. 17. 19:01

köszike!

hát igazából majd csak 02án mköltözöm,csak elutazom pénteken,aztán azért ilyen sürgős:)

Milyen süti volt?amit itt találtam a hioxán.Olcsó süti sütés nélkül,csak én a tejföl helyett tettem a pudingot,meg kivit is rajtam rá.Ennyi.Már dermed:)

69. ében11 (válaszként erre: 68. - D4464aaf8a)
2009. jún. 17. 17:02

meg ha tovább főzöm.:)

A zselatin is tud olyan lenni mint a cipőtalp, ha tovább főzik.

2009. jún. 17. 16:59

Ha Valaki sűrűn szereti pudingot, és modjuk sütire szeretné tenni, akkor már a porhoz lehet tenni egy kanál lisztet, és úgy elkeverni a tejjel, amit majd a felforrt tejbe öntünk...


De a zselatin is jó megoldás...

2009. jún. 17. 16:54

Akkor jólvan! Egyébként milyen süti is volt ez? Most már kíváncsi lennék rá! Remélem ízlik majd mindenkinek!

Hát akkor tényleg pakolj! Péntek az hamar itt lesz! Döccenőmentes költözködést!

Pussz!

66. zebracsikó (válaszként erre: 64. - Lexi018)
2009. jún. 17. 16:43

mert a margarinnak rémes íze van és szerintem gusztustalan találmány.

de ez csak egyéni vélemény.

én mindent vajjal készítek

2009. jún. 17. 16:41
de most már megyek pakolni:)Mert pénteken költözöm és még minden ugyanugy van,mint eddig:)Doboz már van,csak épp nincs benne semmi:)
64. lexi018 (válaszként erre: 63. - Zebracsikó)
2009. jún. 17. 16:40

mert??a kockamargarin az pont sütéshez való.....Azt tette, bele,nem vmi gagyit,hanem Rama-t.

Már megvan a tortazselé is,mert az kellett a tetekére:)Az bezzeg tökéletes lett:)Már A HŰTŐBEN PIHEN A DRÁGA:)

mindenkinek nagyon köszönöm h segítettetek!

2009. jún. 17. 16:33

szerintem nem főzted elég sűrűre a pudingot.

Ezenkívül vétek süti-krémbe margarint tenni. Csak vajat!

2009. jún. 17. 16:30
sztem ez a tejes hüjheség. én nem szretem a 2.8as tejet, mindent 1.5el csinálok, nem is veszünk pirosat. és tökéletesek lettek a tortakrémjeim meg minden:)
2009. jún. 17. 16:01
okés,irok majd:)Köszike mindent!
2009. jún. 17. 16:00
Na mennem kell, felébredt a kisfiam. Írj majd!
2009. jún. 17. 16:00
Ennél többet már nem tudsz tenni, vagy jó lesz vagy nem. De szerintem jó kell hogy legyen!
2009. jún. 17. 15:57
Tedd be a hűtőbe és várj, amíg hüvösebb lesz a krém. Ha már nem folyik annyira akkor kend rá a sütire és tedd vissza a hűtőbe. Ha teljesen kihűlt akkr tutira megáll a krém! Úgy tudom, hidegre dermed!
2009. jún. 17. 15:54
aha,verjük keménységig:)Veretem:)
2009. jún. 17. 15:54

Sztem várj, mert a puding is folyik egy ideig.

Dobd be a hűtőbe! :)

2009. jún. 17. 15:53
Elolvastad, mi van a csomagoláson?
2009. jún. 17. 15:50
megvettem,hozzáöntöttem mind a kettőt.Egyenlőre semmi.Mennyi idő után lesz változás?:)
53. Ndia
2009. jún. 17. 15:46
na megmenekült a krém?
52. Ndia
2009. jún. 17. 15:29
nem jól írtam az előbb 2 csomag pudinghoz 6-8 dl tej illik.soha nem mérem saccra öntöm. :)
2009. jún. 17. 15:28
Ok, menjél! Szorítok!
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook