Lehet-e kapni kereskedelmi forgalomba, előre elkészített, cukrozott, kikevert Rama margarint? (tudásbázis kérdés)
Jó ötlet :) Talán az eltérő igények miatt.
Bár lehetne gyártani kevésbé édesítettet és jobban cukrozottat. Ahogyan létezik valamiből cukormentes és cukros változat.
Szerintem lenne rá vevő, hiszen van apróra kockázott szalonna, készre főzött spenótkrém, pizza, amit csak melegíteni kell. Már csak a megrágáson kellene spórolni, de ki tudja, jövő útja az ebéd-vacsoratabletta?
tudom én Drága Globus...de kímélném magam :-)
Sőt mikróba szoktam dobni a margarint..de miért nincs a kereskedelemben,amikor gyakorlatilag minden van már!?
Könnyen kikeverheted, ha hagyod állni a vajat/margarint szobahőmérsékleten néhány órát. Akár este előveheted a hűtőből.
Még nem láttam ilyen készítményt az üzletekben.
Nagyon jó kérdés! Ha belegondolunk a legegyszerűbbnek tűnő ötletek megvalósításából már sokan meggazdagodtak. Csak pl.gondoljunk a vegetára..hát nem egyszerű? És amikor a szerb mami kitalálta, mindenki hülyének nézte...
Ha nem is rendszeresen, de én biztosan vennék ilyen vajat.Mint ahogy veszek panírozott halrudakat is, vagy félkész ételeket.És nem a lustaság miatt, hanem mert vagy kifutottam az időből, vagy mert elfelejtettem kivenni a hűtőből-fagyasztóból, vagy mert sietek...
50/N
micsoda?eladnád..húúúúúúúúúú..))
merész ötlet.)
mindenki csak vegye meg a vajat meg a cukorkát és keverje ki magának..sec -perc alatt megvan..aki meg lusta az vegyen készen sütit..mondom ezt én.
ebben a mai világban ,ahol van annyi konyhagép ,mint a nyű..nem szükségeltetik egy snasszer vajkrémet is megvenni a bótban.
tényleg..ez már a lustaság netovábbja...még csak ilyet el is gondolni.
Van egy ilyen vicc is.
Nyuszika bemegy az eredei kisboltba:
-Róka! Van kecsapos mustár?
-Nincs. Van kecsap és van külön mustár.
Másnap megint megy a nyuszika.
-Van kecsapos mustár?
-Nincs. Van külön kecsap meg mustár.
A róka megunja és összekeveri a kecsapot a mustárral és várja másnap a nyulat.
Megy is a nyúl.
-Szia! Van kecsapos mustár?
-Van!
- erre a nyuszika: És szerinted ki az a hülye aki megveszi?
"(értő olvasás!)"
Ha jól látom, nem a Te hozzászólásodra válaszoltam!
szerintem úgy gondolta, hogy ő készíti el és eladja.
topikindítónak:
amúgy ezt továbbgondolva úgy lenne érdemes, ha már a kész krémet készítenéd el, és azt adnád el :-)
pl. készen tortakrémek, díszítőkrémek, stb.
Tehát, megveszed a cukorral kikevert vajat és újra eladod.
Nem készíteni kellene, majd eladni?
Ha létezik cukros vaj, akkor elmegy az ember a boltba és megveszi, nem?
Kevés sütibe teszünk tömény cukros vajat. Kell hozzá egy főzött krém, vagy puding, azaz egy keverőtál, amit el kell mosni.
Kevert vajjal nem spórolunk edényt.
Teljesen igazad van, csak egyszerűbb lehurrogni a
másikat!!
Szerinted van, aki élne a lehetőséggel?
mindenki meg tudja otthon csinálni :-D
További ajánlott fórumok:
- Hol találok kereskedelmi szakmenedzser OKJ tételek kidolgozva?
- Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból, tegnapi hatállyal?
- Érdemes a kereskedelemben állást keresni?
- Hogy kell elkészíteni a resztelt májat, hogy puha maradjon?!
- A szervíz ok nélkül vitte ki az autómat a forgalomba.Mit tegyek?
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!