Hol találok kereskedelmi szakmenedzser OKJ tételek kidolgozva? (tudásbázis)
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki tudna-e nekem küldeni kidolgozott szóbeli tételeket? A 2658-as, 2659-es és a 2664-es modulokra lenne szükségem.
Előre is köszönöm a segítséget!
katalinlajko89@gmail.com
Sziasztok!
Valakinek esetleg meg van a 2660-as modul kidolgozva?
Előre is köszönöm!
t.eszter91@freemail.hu
Sziasztok!
Valakinek esetleg meg van a 2060-as modul kidolgozva?
Előre is köszönöm!
t.eszter91@freemail.hu
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tudna-e valaki nekem küldeni tételeket.
Gyakorlatilag mind hiányzik úgyhogy bármi jöhet.
Ezek kellenének: 0001, 2655, 2656, 2657, 2658, 2659, 2660, 2665.
Előre is köszönöm.
gy.pityu@freemail.hu
Sziasztok!
Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szakügyintézőnek tanulok. Munka mellett csinálom a sulit, nincs nagyon időm kidolgozni a tételeket, illetve tanároktól sem kaptunk sok segítséget. Ezek a modulok kellenének: 0001-06,2655-06,2656-06,2657-06,2658-06,2659-06,2660-06,2665-06.
Nagy segítség lenne, ha valaki tudna küldeni kidolgozott tételeket bármelyik modulból :)
Köszönöm előre is a segítséget!
steven.sz@freemail.hu
Sziasztok!
Valakinek esetleg meg van a 2667-es modul kidolgozva? Előre is köszönöm!
klaudiatoth@freemail.hu
Sziasztok!
Esetleg megvan valakinek a 2359-es modul kidolgozva? Nagy szükségem lenne rá,előre is köszönöm.
bettina1108@gmail.com
Sziasztok! A 2663-as modulhoz keresnék kidolgozott szóbeli tételeket. Jövő héten vizsga :(
h.bernadett@ymail.com (igen, y :) )
Előre is köszönöm!
Sziasztok! Esetleg valakinek megvan a 2657es ANGOL tételek kidolgozva? Fontos lenne, nagyon szépen köszönöm! :)
vicuska0728@citromail.hu
Sziasztok! A 2659-s és a 2657-s modulra lenne szükségem kidolgozva. Csserébe elvileg megvan nekem a többi.
mail cimem: dius8888@gmail.com
Sziasztok!
Júniusban végzek iegenforgalmi szakmenedzser szakon!
Nagyon megköszönném, ha valaki el tudná küldeni kidolgozva a 2356-06-os modult, cserébe tudok küldeni 2658-ast és 2655-öst meg az angol tételeket!
aidualk.osi@gmail.com
Előre is köszönöm!
Szia!
A Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szakügyintéző suliban viszgázok most, a kidolgozott tételekt el tudnád küdeni?
köszi
Tamás
tamaskamaras@gmail.com
Szia!
Most vizsgázok Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szakügyintéző suliban ha a kidolgozott tételeket el tudnáfd küldeni nagyon megköszönném
köszi
Tamás
tamaskamaras@gmail.com
Sziasztok!
2657-06 modul német kidolgozott tételekre lenne szükségem.
Ha valakinek megvannak ezek a tételek, nagyon hálás lennék, ha elküldené!
E-mail címem: tundemayer@gmail.com
Előre is nagyon köszönöm!
Sziasztok!
2660-06 modul tételeire lenne szükségem, mert júniusban vizsgázok és láttam, hogy sok embernek megvan. Remélem valaki tud nekem segíteni!
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Leírom az e-mail címem ha valaki tud kérem szépen küldjön!
molnareva91@freemail.hu
Sziasztok!
Szükségem lenne a 2356-2359-ig és a 2656-os tételekre, ha valaki el tudná küldeni, annak nagyon örülnék és hálás lennék érte. Előre is nagyon köszönöm! :)
bettina1108@gmail.com
Sziasztok!
Nagyon megköszönném,ha valaki segítene és elküldené a 0001,2656,2657,2658,2660,2662-s tételeket kidolgozva. :) Előre is köszönöm!
bettyboop@postafiok.hu
Nagy szükségem lenne kereskedelmi szakmenedzser tételekre, vagy egyéb elágazásainak tételeire.
Ha valaki tud segíteni és nem okoz neki nagy gondot, akkor kérem amije csak van küldje el nekem az: alexa16@freemail.hu emailcímre.
A segítségeket előre is köszönöm szépen!:)
Sziasztok!
Szükségem lenne a 2665-06/2 tételekre kidolgozva, ha valakinek megvan átküldené nekem?
Az email címem: lettivio@gmail.com
Előre is köszönöm! :)
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki tételekkel? Nagyon hálás lennék a segítségetekért!
Köszönöm előre is!
abuska1@gmail.com
Sziasztok!
Tegnap levizsgáztam sikeresen. :)
Szívesen küldök INGYEN tételeket, csak írjatok rám a maintes@citromail. hu címen. Amint tudom küldöm a tételeket. :)
Sok sikert mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Érdemes a kereskedelemben állást keresni?
- Lehet-e kapni kereskedelmi forgalomba, előre elkészített, cukrozott, kikevert Rama margarint?
- Melyik kereskedelemben kapható kávéőrleményből lehet a legfinomabb kávét főzni?
- Segítség! :( Van itt idegenforgalmi szakmenedzser szakos ill. végzett tag?
- Kereskedők, kereskedelmi dolgozók fóruma
- Mi a véleményetek a Debrecenben található Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskoláról?