Ujra lincselni akartak egyesek !! (beszélgetés)
Én már javasoltam évekkel ezelőtt is, hogy csináljunk svájci mintára egy kanton-szerű államot!
Ahol a legtöbb van belőlük, abban a megyében éljenek. Akkor élhetnek ott a saját törvényeik szerint is.
Aki más életformát akarna választani, annak adnék lehetőséget bárhol letelepedni.
Na persze azt a megyét valószínűleg csak "csáládtágok" látogatnák, mert én pl gyáva vagyok.
Attol,hogy egy no megszul egy gyereket, meg nem lesz anya...ill. lesz...biologialiag...
Az elkovetkezendo evek fogjak bebizonyitani azt, hogy valojaban anya-e vagy sem?
Mert egy igazi anyanak a gyermeke az egyeduli,aki fontos a vilagon, semmi mas. Meg a ferje sem.
De, ha egyszer az anya elengedi a gyerek kezet, abbol sok bonyodalom tamadhat.
Es ez igen nagy problema, ahogy mondod, a "gyartasukat" mar igen koran gyakoroljak, de a felelossegerzet meg bennuk sem alakult ki. Hogyan vigyzzanak akkor arra a gyerekre? Hiszen, amikor "megcsinaltak, maguk is gyerekek voltak!
Gyereket konnyu csinalni, igy mondja a fama.
Egesz embert igenyel felnevelni oket.
Sajnos, ezzel nem sokan dicsekedhetnek!
Kinek nem inge...
Sajnalom a kisfiut, de azert megkerdezem; hol voltak a szulei a gazolas pillanataban?
Esetleg egyutt poharazgattak?
A tortenetbol mindossze annyit tudok kivenni, hogy NEM a sofor volt a hibas, hanem a kedves mama vagy a papa!
Mert, ha valakinek van egy 3 eves kisgyermeke, kotelessege, hogy a szeme allandoan rajta legyen. Es akkor nem fordulna elo ilyesmi.
Ahogy en gondolom, a felduhodott rokonsag a SAJAT mulasztasat probalta leverni a soforon, ami nem volt eppenseggel fair.
Azt elismerem, hogy mi, felnottek legyunk korultekintoek, mert egy kisgyereknek meg nincs eleg esze ahhoz, hogy gondoljon a kozeledo veszelyre. Ez idaig rendben is volna, csak..
Csakhogy a szulok mindenkori felelossege, hogy figyeljenek a gyermekuk minden, ismetlem, MINDEN lepesere, es, ha sajnalatos modon beutott a baj, ne probaljanak kibujni a sajat felelosseguk alol azzal, hogy hulyere verik a sofort!
Egy harom eves gyermeknek a keze allandoan a szulei kezeben kellene, hogy legyen!
Nem a sofor hibaja volt, ez egyertelmu, de neki kell vele elni elete vegeig ezzel a tudattal, hogy elutott egy kisgyereket!
Nem szeretnek a helyeben lenni!
Jal, nem kellene senkit agyonvernunk, inkabb a szuloket megtanitani arra, hogyan nezzenek utana a gyermekeiknek, es ne probaljak a sajat mulasztasukat mas nyakaba varrni!
Tudom, konnyu dumalni, de ezzel megoldodna minden. Mar, ha vallallnak a felelosseget. Ha mar szuloknek teremtette oket a Joisten!
Ez a velemenyem.
Ps.: Remelem, mindketten megusszak ezt a szerencsetlen balesetet. Szivbol kivanom!
Gázolás Nyírkátán - Harmincan támadtak a sofőrre.
A mentősök határozott fellépése mentette meg azt a sofőrt, aki autójával elgázolt egy hároméves kisfiút, s ezért annak feldühödött családja súlyosan bántalmazta Nyírkátán - értesült a HavariaPress.
Nyírkáta Petőfi utcáján történt a baleset, kedden kora délután: egy autós elgázolt egy hároméves kisfiút, aki körültekintés nélkül rohant az úttestre házuk kapujából. A fiú a baleset következtében súlyosan megsérült. Feldühödött családja, mintegy harminc ember a sofőrre és az autó utasára támadt. Betörték a kocsi szélvédőjét, valamint oldalsó ablakát, a gázolót pedig súlyosan bántalmazták. A végletekig elfajulni látszó helyzetet a közben odaérkező mentők határozott fellépése mentette meg. A gyermeket és a sofőrt is kórházba szállították, mindkettejüket súlyos sérülésekkel.
Az időközben értesített rendőrök több személyt állítottak elő a feldühödött család tagjai közül, velük szemben csoportos garázdaság miatt indítottak eljárást. A Mátészalkai Rendőrkapitányság ugyanakkor vizsgálja a baleset körülményeit is, egyelőre nem tisztázott a felelősség kérdése.
Megint így akartak egy problémát megoldani !Ezeket nem lehet normális mederbe terelni?Hány embert kell még agyonverniük,hogy történjen valami !!
További ajánlott fórumok:
- Akik nem akartak gyereket...és mégis lett nekik
- Titeket nem zavar, hogy egyeseknek "hosszabb" párkapcsolatok jutnak?
- Bosszant, mert olvashatatlan egyesek hozzászólása. Vagy...
- Milyen "csajozós" dumával akartak már levenni a lábadról?
- Nem értem meg, mitől értékesebb egyesek szemében az a nő,...
- Etikus betegséget papír nélkül elfogadni, de csak egyesektől?