Újévkezdés munka nélkül? (beszélgetés)
Sok sikert neked is!
Szomorú hogy le kell tagadni ezeket a dolgokat.
Sziasztok! én is álláskeresőben/találóban vagyok, kaptam egy lehetőséget, de nagyon félek, hogy a családom rovására fog menni (sokszor kell késő estébe nyúlóan, hétvégén is dolgozni). Két gyerekem van, 3 és 4 évesek. A kicsi most kezdi majd az ovit.
A barátnőim szerint olcsón adom magam, nem kellene elvállalnom (nem túl jó fizetés, szakmailag hátralépés) én viszont félek, hogy hónapokig nem jönne semmi. Szóval nem olyan egyszerű dolog az álláskeresés... Nekem egyébként háromféle önéletrajzom van: teljes, gyerek letagadós, diploma letagadós :)
Mindenkinek sok sikert hozzon ez az év! Kitartást Nektek!
Így van! Erre kell törekedni, hogy jól érezze magát az ember, így semmilyen munka nem lesz megvetendő.
Még főállású anyaság sem, jobban örülnék, ha minden 3. nő főállású anya lenne, akkor más lenne a világ! Még a munka és iskola világa is.
Nem szabad úgy felfogni, hogy főállású anyák alkalmatlanok lennének munkára, sőt ők fognak kemény munkák nyelét.
Én is csak ezért írtam azt, amit.
Egyetértek veled.
Hát ez az!
Le kell tagadni bizonyos dolgokat, mert egyébként....
Nem vagyok munka nelkul es
nem nezem le azt, aki nem akart/tudott tanulni.
Amit mondani akartam, hogy ne legyunk mar erzeketlenek a munka nelkul maradottakkal szemben, mert aki azt allitja, hogy duskalunk a melok kozott, hazudik.
Ez nem az a kategoria, hogy "csak akarni kell"...
További ajánlott fórumok:
- Munka nélkül huszonévesen...
- Gyermeket vállalni munka nélkül.
- 3 gyermekkel egyedül, munka nélkül. Tűrnétek még pár évet, vagy elválnátok?
- Segítsetek! Az történt ma, hogy megfogtam magam hazajöttem munkából egy szó nélkül. Egyszerűen nem lehet bírni az ottani dolgokat!
- Munka nélkül kezdeni 2012-t!
- Megszüntethetik a munkaviszonyomat GYED miatti fizetés nélküli szabi alatt?