Úgy érzem, lógok a munkából, hogy táppénzen vagyok. (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
6. Charlize (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. nov. 22. 05:54
Én is így vagyok vele. Múlt héten a hányós-fosós vírus mellett majdnem kiszáradtam, mégis ezen agyaltam, hogy mit gondolnak rólam, csak fetrengek otthon.
2023. nov. 21. 18:48
De jó, hogy nem én vagyok az egyetlen! :)
Mondjuk nektek nem olyan jó ez. :)
4. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. nov. 21. 16:13
Én is ilyen voltam mindig. Szerencsére elkerültek betegségek, illetve szabit kértem rá, ezalatt kisebb a bűntudat. Kényesnek sem mondhatom magam, epeműtétre 3 nap.
3. tumbo2
2023. nov. 21. 16:12
mikor már csak pár hónapom volt vissza a nyugdíjig,gondoltam oda kéne szólni,hogy csináljanak meg valamit,amit biztos elfelejtettek.de,mondom,nekem aztán már mindegy,csináljanak,amit akarnak.
2. K-né Zsóka
2023. nov. 21. 16:07
Hú, akkor nem én vagyok az egyedüli :)
2023. nov. 21. 16:07
A vallomás: "Úgy érzem lógok a munkából, hogy táppenzen vagyok."
További ajánlott fórumok:
- Táppénzen vagyok, tb ügyintézőt keresek, szeretnék kérdezni, sürgős lenne, tud valaki segíteni?
- Közcélú munkásként hetente kaptam fizetést, de most táppénzen vagyok, akkor is adják hetente a táppénzt?
- Ha januárban szülök, milyen mértékben befolyásolja a tgyás, gyed összegét, ha novemberben és decemberben táppénzen vagyok?
- Ha a terhesség alatt táppénzen vagyok, akkor a gyed kiszámításakor a táppénz 70%-át kapom, vagy az eredeti fizetésem 70%-át?
- Kirúghatnak míg táppénzen vagyok?
- Dec. közepétől táppénzen vagyok. Az első 2 hetet a munkáltató fizeti, vagy megelőlegezi a TB?