Turmixoltatok bolti bébiételt (darabosat)? (tudásbázis kérdés)
6. vberni01 (válaszként erre: 1. - Kártyavár06)
2013. jún. 24. 15:30
nagyon kevés ideig, hamar rászokott a mi ételeinkre. Adjanak neki baba piskótát, túró rudit, kukót.... ezek nagy kedvencek!
Nitrátos talaj! Pff! Mert a bébi ételt hol termesztik? Felhőn? :)
5. *Vinike*
2013. jún. 24. 08:35
Én is turmixoltam sokáig, mert olyan fura kis kockák vannak benne, amitől az én fiam öklendezett.
Érdekes, mert a kenyérkockákat simán megette, tehát nem eleve a darabossal volt baja, hanem a bébikaja darabkáival.
Tényleg a házikoszt lehet a megoldás.:)
Meg az idő, és a türelem.:)
4. kisj
2013. jún. 24. 08:33
nyomjon a kezébe egy kiflit, vagy valami hasonlót (a gyerekek úgyis mindent a szájukba tesznek)
3. tirinke
2013. jún. 24. 08:31
Gyakran kínálgatni és majd rászokik a darabosra is. Ne turmixolja a bébiételt se. Türelem játék lesz az biztos!
2. kártyavár06
2013. jún. 24. 08:25
Utcabeli anyukakért tőlem tanácsot, 11 hós fia csak turixolva eszi meg a bébiételt, 6 foga van. Házi kaját orvosa tanácsára alig ad, mert az orvos bébiétel párti, nitrátos talaj stb miatt ( én is a házi kaját javasoltam). A darabosat viszont nem eszi és a korának megfelelő mind darabos, így megveszi 400 Ft ért és turmixolja. Volt valaki így? Hogy szokott rá a darabosra? Nekem semmi ötletem nem volt a házi kaján kívül, nektek esetleg ? ( Nincs netjük)
1. kártyavár06
2013. jún. 24. 08:22
Turmixoltatok bolti bébiételt (darabosat)?
További ajánlott fórumok:
- Sógornőm a 9 hónapos babáinak még mindig csak pürés ételt ad. Nem kellene már darabosat enniük, rágcsálniuk valamit, kézbe venni a kaját?
- Lehet bébiételt kapni Egyiptomban? Mennyire bababarát Egyiptom?
- 10 hónapos babám nem eszi a darabosat. Hasonló cipőben járt még valaki? Ötletek? Tippek?
- Milyen fajta bébiételt adtok a piciteknek? Melyik a legjobb?
- Általában mit adsz a babádnak: bio ételt, piacról vásároltat, vagy csak simán a lemész a közértbe, esetleg bolti bébiételt?
- 10 hónapos kisfiam miért nem eszi meg a házi főzelékeket, csak a bolti bébiételt, abból is csak a tökös, cukkinis, spenótos fajtát?