Általában mit adsz a babádnak: bio ételt, piacról vásároltat, vagy csak simán a lemész a közértbe, esetleg bolti bébiételt? (tudásbázis)
Én a gyerekeimnek magam készitettem a hamit...
bébi italt alma narancs azt kapott üvegest
de itt van lehetőséged az egészséges életre nevelésre, magadon keresztül
sok alergiás nem is tudja, hogy már itt elkezdődőtt a helytelen étel adása
szerintem járj utánna, mi jó a babának, régen mivel etették Anyukák a babájukat... ha akkor bevált akkor most is egészséges gyerek lesz...
HIpp babakaját kap,ha nem tetszik neki,ami itthon van
egyébként mindent megeszik már(18.hónapos)
Én is mindet próbáltam már. A biora rámegy a gatyám, és messze is van, de ezt szerettem volna elsősorban. Nálunk ment a bolti bébiétel is, de allergiás az olajra (?!), és majdnem mindben van, ezért csak egyet-egyet tudok adni. A piacban sem bízom annyira, bár mindig mondom, hogy babának lesz, talán nem csapnak be...
És sajnos a piac is nagyon messze van. Ezért gondolkodom most a sima bolti hozzávalókon, de mindent nem merek ott sem megvenni.
- üvegeset (hipp vagy kecskeméti, ezek tuti ellenőrzöttek)
- bio zöldségekből főzöttet (édesapám őstermelő)
Az én kislányom most 15 hónapos, és már szinte mindent eszik.
Szép sorjában kezdtem hozzá szoktatni a "szeméthez", mivel egy hét múlva bölcsibe megy, és ott teletömik minden olyannal, amit ha rajtam múlna majd csak 2-3 éves kora után adnék neki. :-(
Nem szeretnék olyan telefont kapni, hogy sír, mert fáj a pocija, vagy allergiás lett valamire, ezért sajnos idő előtt ki kellett próbálnom nála mindent, hogy inkább itthon derüljön ki, ha esetleg valamire allergiás.
De kezdetben rengeteg bio dolgot kapott, illetve a helyi zöldségestől vásároltam. Viszont a bolti bébiételt is megvettem, mert akármennyire is elítélik sokan, igenis rengeteg komoly előírásnak kell megfelelnie, hogy a polcokra kerüljön.
Sokkal többnek, mint pl. a zöldségnek és a gyümölcsnek.
amit a kertben termelek
ha esetleg valami nem terem még de fontos lenne adni akkor pedig bébiétel formájában és úgy keverem valamivel