Tudja valaki hogyan kell "sajt nuggets"-et készíteni? (tudásbázis)
Lányok! Saját tipp: igaz, hogy csirkenuggets, de hallom pepecs melónak mondjátok :D
Az igazi kentucky csirkenuggets (kb mint a bizonyos étteremláncé) nem panírban készül :P
Megfogsz egy tojást, egy fél bögre tejjel és fél bögre vízzel kikevered, megforgatod benne a csirkemelldarabokat, és belerakod őket akár egyszerre is egy hatalmas tálba, amibe lisztet teszel, és átforgatod :P kb. 2 perc a "panírozás" és baromi finom. Egy szakács barátomtól tanultam, azóta is így csinálom. Annyi a trükk még, hogy veszett forró olajban kell sütni, hirtelen. A csirkemell hamar átsül :)
Akkor én is kipróbálom kukoricadarával :))) Kíváncsi vagyok, milyen lesz ;)
Amúgy szerintem is kisebb darabokra vágd fel a sajtot, és úgy panírozd be, de szerintem ez sok meló lesz. Én csirkehúsból csináltam már 1-2-szer nuggets-et, de meguntam. Több meló, mintha nagyobb darabokban csinálom...
gondolom, kisebb darabokra kell vágni a sajtot, és duplán panírozni, mint a rántott sajtot.
Múlt héten (mert nem volt itthon liszt) kukoricadarával helyettesítettem. Fantasztikus lett a rántott hús, még órák múlva is ropogós volt.
Ezentúl minden rántott dolgot azzal csinálok.
További ajánlott fórumok:
- Az isteni nagy üzemi Milánói írjon aki tudja hogy kell készíteni?
- Tudja valaki, hogyan kell készíteni teljes kiőrlésű lisztből zsömlét vagy kiflit házilag sütőben?
- Ki tudja, hogy kell babzsák fotelt készíteni?
- Tudja valaki hogyan kell png képet készíteni? (Olyat, amit rá lehet montírozni másik képre)Milyen progi kell hozzá és hogy tudom leradírozni
- Tudja valaki, hogy hogyan kell készíteni a Fanni salálát?
- Ki tudja, hogyan kell késziteni a ribizli dzsemet?