Tud valaki olcsó méregtelenítőt, illetve béltisztítót ajánlani? (tudásbázis)
Szerintem elég drága, én legalábbis úgy néztem, hogy napi 3-szor kell inni. Így 8 (?) napra elég. Ha csak teázol, de mellette rendesen eszel nem hiszem, hogy sokat használna.
Vannak pár napos tisztító kúrák, az hatásosabb, ha komolyan gondolja. Én maradok a csalán (vértisztító) és zöldtea (vese) kombinációnál, napi szinten.
Bélflóra helyreállító: Normaflore
Ezt kúraszerűen szoktam alkalmazni 3 havonta. 10 napig iszom egy-egy ampullát. Nekem nagyon jót tesz.
Méregtelenitéshez nagyon jó a Herbária salaktalanitó teakeverék. Iszonyú ize van, de hatásos. és csak 700Ft körül van az ára.
A Colonix iszonyú drága és nekem nem is vált be.
Naponta egy fej vöröskáposta levét meginni.
Nagyon szuper dolgokat ir róla a könyvem mint béltisztitó.Teljesen megszabaditja a belet a toxinoktól.
Vettem egy jó gyümölcscentrifugát amivel öröm a lékészítést.
Ha jól emlékszem, valami ilyesmi, hogy:
Belső tisztítás
Ez igazán jó téma szerintem...
További ajánlott fórumok:
- Próbálta-e valaki a Dr. Steinberger-féle ötnapos méregtelenítő kúrát?
- Hasznaltatok mar beltisztitast es meregtelenitest? (Colonix Program)
- Tud valaki ajánlani nekem méregtelenítő, béltisztító módszert, ami nem nagyon drága?
- Lúgos étrendet javasoltak a férjemnek, ehhez szeretnék bevált recepteket illetve milyen máj és epe méregtelenítő módszereket javasoltok?
- Külföldön érdekelne ki hol tud olcsó, jó minőségű (nem kínai) ruhaneműt, illetve olyan helyet, ahol adnak számlát?
- Hogy tudok külföldi számokat hívni olcsóbban (Viber / Skype), illetve hogy tudjuk tölteni őket?