Hasznaltatok mar beltisztitast es meregtelenitest? (Colonix Program) (tudásbázis kérdés)
a béltisztítás nem normális dolog, az arra buzdítás pedig bűncselekmény...tönkretenni egy szervezetet...borzalom.
ez még a paleo receptkérésnél is rosszabb...
Sziasztok!
Esetleg van még itt valaki ezen a fórumon?
Sziasztok!
Én is nagyon gondolkodom ezen a béltisztító módszeren, csak nem tudom, hogy melyik terméket válasszam. Én főleg a candidám miatt szeretném a tisztítást, hátha meggyógyulok végre. Ezzel kapcsolatosan van valakinek tapasztalata? Mennyire lehet hatásos a candida ellen?
Sziasztok én is csak jókat tudok mondani róla. Nekem bevált, sokkal jobb lett a közérzetem és energetikusabb vagyok tőle. Igaz én Flora protectet is szedtem mellé, mert javasolták és nem csalódtam!
Igaz óckódtam az ára miatt, de bevált! én csak ajánlom :)
Köszönöm az infót.
Valahogy számítottam rá,hogy ezt sem úszom meg:)
De bátraké a szerencse;)
A keserű sóról már hallottam.
Egy ismerősömnek is azt kellett innia a colonterápiát megelőző éjszaka.
mayácska:),ettől az olívás-grapefruitos keveréktől ugye nem leszek megint a lakás rabja?:)
A leghatásosabb béltisztítás az olajhidraulika elvén működő eljárás.
-100gr keserűsó(magnézium-szulfát) NEM (Nátrium)mert az magas vérnyomást okoz!
-1,5 dl olivaolaj
-1,5 dl friss grapefruitlé
-8 dl víz
A 100gr keserűsót négy részre osztjuk. 4×2dl pohárba,tegyük hozzá a vizet és oldjuk fel. Délután 14,16,18,20-kor igyuk ezeket az oldatokat.
Az első után még nem megyünk wc-re ( a szervezet felszívja az értékes magnéziumut)
A második már megteszi a hatását:)Erős és tartalmas székletünk lesz. A máj felszabadul a terhelés alól és a magnézium elernyeszti, ellazítja.Este 10-kor a máj epevezetékei kitágulnak. Ekkor a 1,5 dl olivaolajat keverjük össze a grapefruit levével és igyuk meg.
Ezután vizszintesbe feküdjünk,párna nélkül( legalább 5 órára)[olajhidraulika]
Másnap a májból távoznak a lerakódott méreganyagok és bomlástermékek.Kis zöld golyócskák fognak távozni(kitines epekő).A golyócskák felülete porózus és belsejében mini labirintusok találhatók, amik ideális parazitafészkek.Ezzel a tisztítással nemcsak az emésztés javul, hanem kóros gócoktól és a felgyülemlett fertőzött epétől és a lerakódott méreganyagoktól is megszabadulhatunk.
Tavaly előtt csináltam egy kúrát,de nem tudtam befejezni.
Az első 10 napban minden normális volt,de mikor napi 10×kellett WC-re mennem mert olyan hasmenésem volt (kb.az 5.alkalomtól már csak víz! jött belőlem) és folyamatosan hánytam,akkor abbahagytam.
A beleim úgy görcsöltek,hogy szinte menni alig bírtam a fájdalomtól és a lakásból nem tudtam kitenni a lábamat a folyamatos WC-re rohangálástól,végleg besokaltam.
De ez az én történetem.
Ha lehet én a hydro-colonterápiát ajánlanám.
Szerintem hatásosabb és kíméletesebb.
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat szerintem kipróbálom :)
Szia
ok, koszi.
szia!
szerintem már volt itt róla szó, de nem másolnám be amit a google egy kattintással megmond neked:)
nézz utána, ez a legjobb béltisztító.
teny, hogy a belek falan van egy ronda lerakodas, amely pl. akkor, ha az ember ures, ehgyomorra megeszik egy kompotoskanalnyi etkezesi buzakorpat (a zabkorpaban rengeteg a liszt), ugy, hogy ezt vizzel peppe keveri, es minden kanalra iszik egy koty vizet, ezt a szajban elkeverve lenyeli...hat akkor nagy hasmenese lesz. Miert? Mert a durva rostok, jelen esetben nagy mennyisegben es kocnentraltan, lekaparjak a bel falarol azt az undormanyt, ami majd kimegy.
A durvaszemu korpa a legjobb, de vigyazni kell, hogy ne hirtelen egye az ember ugy, ahogy irtam, mert konnyen megakadhat a nyelocsovon, es emiatt eros gorcsok, fajdalmak lehetnek...tehat ovatosan, jol elkeverve, es ket falat kozt vizsgalva, hogy nincs- e akadas a nyelocsovon?
Szia
Sikerült már Colonixot vásárolnod, ha nem Én szívesen betársulnék hozzád. Irj a csillubilu@citromail.hu-ra
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki olcsó méregtelenítőt, illetve béltisztítót ajánlani?
- Tud valaki ajánlani nekem méregtelenítő, béltisztító módszert, ami nem nagyon drága?
- Használta már valaki a Mucofalk Orange béltisztitót? Meddig lehet? Mik a tapasztalatok?
- Használta már valaki a Silegon méregtelenítő kapszulát?
- Használta már valaki a jinjang méregtelenítő talptapaszt?
- Dr.Schulze-s formula2 méregtelenitő kapszuláról van valakinek tapasztalata?Használta vki?