Tud valaki ajánlani nekem méregtelenítő, béltisztító módszert, ami nem nagyon drága? (tudásbázis kérdés)
Szerintem egy kis böjt, sok folyadék és zöldség, gyümölcs elég ahhoz, hogy a szervezetünk megszabaduljon a felesleges anyagoktól.
Fontos a sok ásványi anyag, pl. a cink nem engedi lerakódni az ólmot, kadmiumot a szervezetünkben.
Egészséges ételeket kéne ennünk mértékkel, mert a felesleg rakódik le pl. háj formájában. :(
A bélfalra nem rakódik le semmi, ezt a boncoló orvosok mondják - és orvostan hallgatók.
Egy ismerősöm felváltva másnaponta fogyaszt salaktalanító, majd méregtelenítő, következőleg zöldteát. Ő koleszterin csökkentésre kezdte el. Mindegyik filteres, s nem drága. Teás napokon napi 1 litert iszik, + egyéb folyadék.
Mellékhatás: fogyott 2 kilót pedig semmit nem változtatott az étrendjén.
béltisztításra használtam a következőt:
1 csg natur napraforgót, 1 csg szezámmagot és 1 csg lenmagot ledaráltam. Összekeverve tároltam, amíg el nem fogyott. Esténként kis pohár kefírbe a evőkanállal belekeverni és vacsora után /én 6 körül szoktam vacsizni/2 órával elfogyasztani.Nekem bevált, szeretem is az összetevőit, nem drága. Szépen lassan letisztítja a bélfalat. Azóta nincs széklet problémám.
Húha, ez elég drasztikusan hangzik:S
Nem csinál rengeteg savat?
Alma: Magas rostanyag- és galakturonsav-tartalma miatt kiválóan alkalmas méregtelenítéshez; a pektin pedig megakadályozza, hogy a fehérjék bomlani kezdjenek a bélcsatornában. Vásároljunk különbözõ színû és fajtájú almát.
Almakúra
Jó méregtelenítő, hiánybetegségeknél is ajánlott. Az alma héját és magvát is meg kell enni. 5 hetes. 1., 5. hét: délig csak alma, délben és este növényi táplálék. 2., 4. hét: délig alma, vacsi helyett alma, ebéd növényi. 3. hét: csak alma + citromos víz szomj esetén. Napi ötszöri étkezés, összesen 2-3 kg alma. A ciklusok rövidíthetők.
Tea vagy kávé semmiképpen ne szerepeljen az aznapi menüben, mert ez elronthatja a kúra jótékony hatását. Hasonló okokból tilos dohányozni vagy szeszesitalt fogyasztani a kúra ideje alatt.
A tisztítókúrák más formáihoz hasonlóan a gyümölcs és zöldségkúrák legfõbb célja az emésztõrendszer s ezáltal az egész szervezet és az elme pihentetése.
Szia!
Én is a naturlandos teát iszom, plusz szűztea forte kapszulát szedek. Azt 1990 ft-ért vettem a rossmannban, 80 db, 3*1-et kell szedni, de azt tanácsolták, hogy elég a napi egy is. Remekül kitisztít, az első 3 nap a wc-n ültem, egy kilótól megszabadultam:) Most várom, hogy meginduljon szépen lefelé a súlyom.
A legolcsóbb módszer a ptaikában kapható keserűsó. Egy nap alatt kitisztít.
Sok embertől hallottam még, hogy esténként 1 kanállal elkevernek egy kis vízben és garantált a hatás másnap reggelre.
További ajánlott fórumok:
- Próbálta-e valaki a Dr. Steinberger-féle ötnapos méregtelenítő kúrát?
- Hasznaltatok mar beltisztitast es meregtelenitest? (Colonix Program)
- Nagyon izzad a kezem nem tud vki rá vmi krémet vagy jó módszert h mit csináljak vele?
- Tud valaki olcsó méregtelenítőt, illetve béltisztítót ajánlani?
- Tud valaki olyan módszert amivel otthon lehet béltisztítást végezni? Sós langyos vizet ne!
- Szoptatás mellett milyen módszert alkalmazhatok, ha nagyon meg va