Torokfájás, rekedtség és köhögés ellen mi válik be? (beszélgetés)
Szia! Én ilyenkor mindig az aloe firstöt használom.
Jobbulást!
Szia! Jó reggelt! Hogyan ébredtél?
A végén a sok-sok jó tanácsból mit szedtél, ettél-ittál? És főleg most hogyan érzed magad? Remélem, azért ma már valamivel jobb!
Hagymatea mézzel.
Jobbulást!
Az ilyen rekedtséggel pihentetni kell a hangszalagokat így beszélj keveset és igyál mézes teát. Mentolost ne, mert az irritálja a gyulladást. Én neocitránt és társait sem szedném, mert csak elnyomja, majd sokkal rosszabb formában előjön....
Jobbulást!
Nekem a fajdalomra algophirin es vagy cataflam...mindketto gyulladascsokkento is, es ha nem faj akkor a kozerzeted is jobb. (recept nelkul algoflex es cataflam dolo)
A rekedtseged jelzi hogy a letapadt nyak nem oldodott fel tehat barmilyen kopteto megteszi.
torokfájás,rekedtség és köhögés ellen mi válik be?
az antibiotikum nem használt....
További ajánlott fórumok:
- 4.5 évesem ha bekap egy vírust, rögtön köhög, hány, főleg éjjel. Mit lehet tenni a visszatérő köhögés ellen?
- Mit ajánlotok köhögés ellen kisgyermeknek?
- Egy hét bölcsi - majd két hét otthon. Vissza-viszatérő nátha, köhögés ellen mit javasoltok?
- Tényleg jó torokfájás és köhögés esetén ha a nyakat zsírral kenjük be?
- Házipraktika torokfájásra, száraz köhögésre?Eddig csak a torkom fájt, semmilyen fájdalomcsillapító, cukor nem segített, most már köhögök is.
- Énekesnő vagyok, és az arcüregem fáj, nem a mandulám. Mit lehet tenni a rekedtségem ellen?