Mit ajánlotok köhögés ellen kisgyermeknek? (beszélgetés)
A lándzsás utifű szirupra értettem, hogy jó-e felszakadozó köhögésre.
Stodalt már vettem, akkor még szárazan köhögött, most már hurutosan. Csak sajnos a Stodalt csak 3 napig lehet használni, és úgy látszik messze nincs még vége a köhinek.:(
Próbáld ki a ládzsás utifű szirupot!Lehet kapni pazikákban recept nélkül vagy DM-ben vag Rossmann-ban.Ott olcsóbb!Nem minősül gyógyszernek és az ize is elviselhető!!Az én fiam simán lenyelte!És hatásos!
Én is ezt ajánlanám!
Köszi!
A Robitussint még a tél végén próbáltuk, amikor bölcsis lett...nem igazán használt.:(
Ma voltunk dokinál. Tegnap Stodalt vettem neki, amikor köhög, csak akkor adom, de az éjszakát végigaludta.:) Ma napközben 2x köhögött. A doki is ezt ajánlotta, de mivel csak 3 napig szedhető, Sinecodot írt fel, ha mégsem használna a mostani. Nagyon remélem, nem lesz rá szükség. Igaz, most meg már az orra folyik...mindkét lányomnak.:(
Mindenkinek köszönöm a segítségét, és kellemes hétvégét kívánok Nektek a manócskáknak jó egészséget!
lehet sok.felnőtt adag az 1000 mgrammos c vitamin, de azt csak kúraszerűen lehet pár napig adni.
tényleg vesekövet okoz,rendszeres nem adnám neki.
azt is mondják a vitamintól a bacik vírusok is híznak,szóval jobb a betegség elmúlása után lábadozáskor adni.
én eddig csak friss citromlevet narancslevet adtam neki.
Pénteken megyünk vissza kontrollra, addig gyullcsökk és egy erős antibiotikumot kap. Nem egyszerű a dolog 5 éves, de szerencsére megérti, mert akkor műtét lenne. Most meg a pici is el kezdett köhögni olyan ugatósan. Most rohanjak vele orvoshoz, ez egy kész örület. Adok neki Stodal-t remélem használ.
Javulást nektek.
Ez a doki helyettesít, nem tudom, mennyire veszi komolyan.:( Sok anyuka panaszkodott, hogy meg sem vizsgálta a gyerekét...csak ránézett...
Remélem, azért már jobban van a gyerkőcöd!:)
nem akarta túlgyógyszerezni-enyém is ilyen, de egy gyógynövényes cseppet felírt köhögésre.
vitamint nekem még egyszer sem ajánlott doki...eddig még nem is adtam a kisfiamnak vitamint.
felépüléshez jó a c-vitamin(én szoktam vitamint szedni).
Hétfőn voltunk orvosnál Nurofent adott a gyereknek, torokgyulladásra.:( Tudom, hogy jó gyulladáscsökkentő, de nem rohanok a gyerekkel azonnal,ha köhint egyet, amikor viszem, ez már nem elég...de nem akarok a dokival vitatkozni.:(
Szerintetek közben Béres cseppet, vagy C vitamint adhatok neki?
További ajánlott fórumok:
- 4.5 évesem ha bekap egy vírust, rögtön köhög, hány, főleg éjjel. Mit lehet tenni a visszatérő köhögés ellen?
- Egy hét bölcsi - majd két hét otthon. Vissza-viszatérő nátha, köhögés ellen mit javasoltok?
- Köhögés ellen mi a leggyorsabb?
- Megfázás és este fulladásig köhögés esetén egy kisgyermeknél, mit lehet még tenni?
- Köhögés ellen mit adhatok a babának?
- Rota vírus elleni természetes gyógymód kisgyermekeknél?