Köhögés ellen mi a leggyorsabb? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem a lándzás utifű eddig nagyon jó volt...most viszont egy hete olyan köhögésem van, hogy szinte majd megfulladok és még a hányinger is elkap! Általában ájszaka és reggel jön rám rohamszerűen de NAGYON! Ma megyek patikába és kérek valami extra hiper-szuper gyogyszert!! Jobbulást kívánok mindenkinek!!! A tapasztalatokról majd beszámolok :)
én is inkább, ezt javasolnám.
Jobbulást Neki.
Kiskoromban amúgy Erigont kaptam mindig...A mai napig rosszul vagyok az erdei gyümölcsös dolgoktól, pont emiatt. Nem is tudom, hogy létezik-e még...
nem is merek rákeresni,mert tényleg nem szerettem.
Amúgy a kollégiumban mindig valami fehéres -mentolos kanalas gyógyszert kaptunk, még 22évesen is. Sajna a nevét nem tudom :(
hashajtó,és akkor biztos nem mersz köhögni... :)
Na...viccet félretéve, lándzsás utifű szirup, Paxirosol esetleg Radipon...
Bár jó lenne tudni, hogy száraz, vagy nedves köhögés...sajna a fórumot nem olvastam még végig
Köszi!
Közben ugye nem írtam, de találtam itthon Zyrtec cseppet.
Még az előző gyerekorvosunk írta fel és jó sokáig eláll.
Ettől tudott aludni is!
Stodal szirup homeopátiás szer. A gyerekeim már felnőttek és a mai napig ezt használják, annyira bevált.
Hátránya: azt hiszem felbontás után 5 hétig áll el.
200ml a kiszerelése. Gyerekeknek 3-5 x 1 kávéskanál az adag.kezdésnek
Érdemes párásítani a szobát éjszakára, vizes ruhával. Jobbulást! :))
Sziasztok!
A 2 éves gyerekem nagyon köhög. Már adtam neki lándzsás utifű szirupból, kapott calcimuscot és Nurofent is. Ma hajnalban aludt el, és a délutáni alvás is kimaradt! Már majd leragad a szeme, de ahogy lerakom csak köhög. Valami tippetek nincs?
Mézet is adtam simán neki, de még mindig semmi...:( (sómécsest is égetek)
Gyakran eszem tojássárgáját cukorral, nagyon szeretem. Nekem nassként funkcionál, mert a köhögésemre nem jó (a cukor miatt, mert az oldja a hurutot és jobban köhögök tőle).
De nem vagyunk egyformák, másnak hatásos lehet.
Hogy kell elkészíteni és adagolni?
Nekünk is sürgős lenne...!
Köszi!
Hali.
Nekem is volt hasonló bajom és nekem a dokim mondta hogy tojássárgája kevés cukorral kikavarva csodákra képes merthogy az operaénekesek is ezzel ápolják a hangjúkat, vagy nyers piskótát eszegetni(ez nekem finibb)
Kakukkfűből főzött tea, lehetőleg egy kis mézzel ízesítve
Kis fej hagymát jó apróra összevágunk, egy deci vízzel és mézzel jó sziruposra főzzük, néhány órát állni hagyjuk, aztán egy-egy teáskanállal beveszünk belőle
Sziasztok!
Én most köhögöm is, de a nagyobb baj, hogy nagyon be vagyok rekedve, viszont délután muszáj lesz beszélnem...valami tipp, hogy hogyan tudnám megerősíteni a hangomat?
További ajánlott fórumok:
- 4.5 évesem ha bekap egy vírust, rögtön köhög, hány, főleg éjjel. Mit lehet tenni a visszatérő köhögés ellen?
- Mit ajánlotok köhögés ellen kisgyermeknek?
- Egy hét bölcsi - majd két hét otthon. Vissza-viszatérő nátha, köhögés ellen mit javasoltok?
- Köhögés ellen mit adhatok a babának?
- Milyen készülék vált be nektek a gyerek köhögése ellen?
- Erős irritáló köhögés terhesen. mit lehet tenni ellene?