Gyerekbetegségek (megfázás, nátha, köhögés, láz, torokfájás) (beszélgetés)
Köszönöm szépen . Szép estét 😊
Igen. Én mire találtam, elég sokba került az a sok ami csak ideiglenesen segített, és túl sokat költöttem.
Fórumnyitónak kívánom mielőbb találja meg a jót, mert a tél a nyakunkon.
Jó az, ha az ember talál olyan dolgot, ami segít.
Ez így igaz. Én is azért örülök a Gineppnek, mert rengeteget költöttem a húgyuti fertőzések miatt, ami a végén már szinte folyamatos volt. Már irtóztam a késő ősztől is mert van egy sok évtizedes légcső felmaródásom amit a munkahelyen szereztem, és minden ősszel-télen szenvedtem vele. Most egyáltalán nem jelentkezett. Nem olyan olcsó a Ginepp se, de megfizethető még nekem is, és gyógyszar tényleg nem kell. És még egy csomó előnnyel jár.
Sajnos drága. :/ ami jó, megfizettetik, de lehet kevesebbet kell majd gyógyszerre költeni.
Ha az ember előre tudná.
Amit én néztem az kapszulás volt. Amit mutattál jobb lehet annál, drágább is, ez 15 napi adag. 37 ezer 1 hónapra az nagyon húzós.
Na az is egy nagyon jó cucc, az anyatej szopogatása után csak kiegészítőből juthatunk hozzá. Erről is sokat olvastam, aztán mikor kiderült hogy különböző minőségek vannak és rátaláltam az állítólagos legjobbra letettem róla mert nekem az már drága volt nagyon. Ha jól emlékszem, az egy francia készítmény volt.
OK, én a hólyagot, prosztatát láttam csak.
Van ez is. [link]
A kolostrum a lényeg ebben.
Jó, hát végül is kapott annyi információt mindkettőnktől, hogy utána tud nézni. Én is jól körbejártam annak idején, én nagyon jól jártam vele.
oké. Nekem már töröltek olyan bejegyzésemet amiben link volt, pedig nem reklámozási céllal tettem be. Csak ezért írtam. Akkor bocsi. Visszaszívom.😀
Ezért nem szoktak szólni, nem reklámnak indult.
Azért nem tettem be oldalt ahol vásárolni lehet, mert ez reklám. Gyerek is fogyaszthatja, kismama is, és szoptató kismama is. Ez csak a bélflórát rendezi, és immunitást normalizálja.
A bélflórát állítja helyre nagyon gyorsan. Ezzel normalizálódik az immunrendszer. Én visszatérő húgyúti problémára és ősszel mindig jelentkező kínzó köhögés megelőzésére vetettem be. Most fejezem be a 2. üveggel. Már az elsőnél éreztem hogy minden panaszom elmúlt, emésztési probléma is amit nem is vettem nagy gondnak, a légutaim pedig teljesen tiszták, nem köhögök. Én beszedek 4 üveggel hogy egy kúrám meg legyen. Jó ez nőgyógyászati és férfiak problémájára is. A youtube kersőbe írd be hogy Ginepp, és ad ki neked videókat a feltalálójával is. Magyar.
[link]
szerintem ez nem gyerekeknek való.
Nagyon sajnálom
Mi kúpot is kaptunk és ha ugatva köhögott rohama volt hideg levegőre kellett mennünk és párásitani is. De kinőtte már 7 éves és nem szokott úgy köhögni.
Inhalator salvus vízzel nagyon jó és ha fulladnak berodual csepp
Tudnál írni róla infót? Nagyon sokat betegek 2 hetente
Nem szeretek ijesztgetni senkit, de a gyerekemnek majdnem gégemetszés lett a vége. Az orvos elbagatellizálta, hogy semmiség.
Figyeljetek rá nagyon, a nyálkahártya beduzzadhat, és elzárhatja a légutat.
Mielőbbi teljes gyógyulást!
Gége gyulladás (krupp) ugazva köhögés nekünk is volt de ki nőtte a nagyobbik fiam . Most a kisebbiknek (3 éves eves) magas láz torokfájás . Antibiotikumot kap . De már 3 hete beteg. 2 héttel ezelőtt is kapott antibiotikumot elmúlt . Most megint 3 hete van itthon és óvodás . Semmi más csak láz torokfájás . Köhögés és nátha is szokott lenni egyébként amióta ovi van mindig betegek
Az enyémnek gégegyulladása van éppen. Lázas, rekedt, ugatva köhög és sokszor azt érzi, hogy fullad. De a doki szerint a hörgőkkel nincs baj, a gégegyulladás miatt érzi.
Kolléganőmnek meg a családjának ugyanez a baja volt szerintem. Náluk is a gyerektől indult.
Mindent is. A miénk nem most, de nagyon sokan a bölcsibe betegek. Nálatok?
Miért nem adtok a gyerekeknek Ginepp cseppeket?
Kb mindent ami torokfájással és/vagy hurutos köhögéssel jár, "szezon" van 😔
Milyen betegséget kapnak el most a gyerekek?
További ajánlott fórumok: