Köhögésre, torokfájásra mit tudtok ajánlani?39 hetes terhes vagyok... (beszélgetős fórum)
Sziasztok:)!
Béres C-vitamin van itthon, azt eszek akkor még!
Ja igen még egyben vagyok:)), de lehet nem sokára "kiköhögöm" magamból szegény leányzót:))!
Hali!
Na akkor még 1ben vagy!Még egy eszembe jutott nagy adag c vitamin úgyis vizben oldodó tehet kiürül.Ez segít az immuntuningba!
igen, valóban nem jó az íze, de nem is ezért isszuk...
eszegess kekszet hozzá))
Hahó:)
Megcsináltam reggel a teát, nem volt valami finom íze,de megittam, viszont nem tudom,hogy a babérlevél-e,de valami nagyon kikezdte a gyomrom:S.Most kamilla vagy hársfa teát iszom(nem tudom melyik, mert csak filteres nincs doboza), jó sok mézzel, és rendes citrommal.Közbe hols cukrot eszek.Este megpróbálok meginni még egy olyan babérleveles főzetet, mert a köhögéstől fáj a pocim:(.Jó volna hamar túlesni ezen az egészen!
Nálunk nem így van, itt megválaszthatom, hogy altatásban vagy gerincérzéstelenítéssel végezzék a műtétet.
Köszönöm a jó kívánságokat én is minden jót kívánok Neked az életben:-)!
A legtöbb kismamánál (főleg, ha már előre tudják, hogy császár lesz)ébren végzik a műtétet, gerincérzéstelenítéssel.
Azért szívből kívánom, hogy megforduljon a kisbabád. Az én elsőm is így volt. Szülés előtt két nappal fordult meg. (akkor meg azért volt para a dokinál, hogy a köldökzsinór nem tekeredett-e a nyaka köré) Simán született meg, minden komplikáció nélkül. Nem volt egy könnyű menet, de pár óra múlva már hálát adtam érte, hogy nem császároztak.
Legyen akárhogy, nagyon sok sikert kívánok! Én is elérzékenyülök, ha a szülésről van szó. Életem legszebb pillanatai voltak.
Nagyon-nagyon sok örömben lesz részed egy-két héten belül. Utána pedig még több boldogság jön.
Annyira örülök, hogy nőnek születtem
Köszönjük:), Barnabás is nagyon szép párom keresztfiát is így hívják:)).
Egyébként most már én is úgy vagyok,hogy szeretek erről beszélni, míg nem voltam várandós máshogy voltam a témával:)!Nem öregszel csak változik az ember:)!
Köszi a jó tanácsokat és a dumcsit:)!
Jó éjt Nektek:-)!
Nagyon szép név!Olyan "hülye vok"amióta gyerekem van mindig elérzékenyülök ilyen szülés témába!Ez tényleg úgy van hogy át kell élni az érzést.Előtte tök untatot amikor vki a szülésével fárasztot!Lehet hohy öregszem?:):)
Na jó éjt Nektek ránézek Barnusra aztán csicsika!Te meg nem ám éjszaka megszülsz!:):):)
Magas vérnyomás nem fenyeget, csak a pulzusom magas a vérnyomásom alacsony általában 100 alatt van, és a pulzusom olyan 90 körül van mióta babát várok!
Egyébként nem izgulok:),már nagyon várjuk ezt a kis csöppséget:))!
no para))) az epidural pedig nem új, hanem nagyon régi)))
ne félj, minden rendben lesz, arról nem is beszélve, hogyha ébren vagy azonnal láthatod))
További ajánlott fórumok:
- Milyen házi praktikát tudtok hurutos köhögésre 7 éves fiamnak?
- Száraz köhögésre tudtok valami jó gyógymódot?
- Tudtok valami nagyon jó, nem gyógyszeres kezelést erős torokfájásra?
- Száraz köhögésre milyen otthoni módszereket tudtok?
- Köhögésre milyen házi praktikákat tudtok?
- Házipraktika torokfájásra, száraz köhögésre?Eddig csak a torkom fájt, semmilyen fájdalomcsillapító, cukor nem segített, most már köhögök is.