Házipraktika torokfájásra, száraz köhögésre?Eddig csak a torkom fájt, semmilyen fájdalomcsillapító, cukor nem segített, most már köhögök is. (tudásbázis kérdés)
Köszönöm mindenkinek.:)
A suliban az osztályom fele lebetegedett,mindenki evvel a torokfájással kezdte,aztán jött mellé a 3-4 napig csillapíthatatlan láz.
Most nem úgy fáj a torkom,mint amikor hurutos köhögésnél szokott,hanem az egész torkom,légcsövem érzem hogy száraz,folyton csak innék,és fáj az egész szájpadlásom is.
Tudom,hogy ki kellene feküdnöm ezt,hogy ne súlyosbodjon,de anyáék "csak" a torokfájással nem fogják engedni hogy itthon maradjak,sőt,csak akkor maradhatok,ha lázam van,volt olyan hogy szintén nem engedték az itthon maradást,suli után elmentem dokihoz és tüdőgyulladásom volt.
na mindegy,ez más téma
mezes-citromos hagyma tea, es torma, valamint fokhagyma.
A teat egyszeru elkesziteni, a hagyma kulso hejjat leszeded forro lobogo vizben fedo alatt teszed, mint barmilyen teat, es izesited!
en 2hetig szenvedtem gyogyszerekkel, mire eszembe jutott, h gyerek koromban anya mindig ilyet fozott, akkor utaltam, de nem is olyan veszes, hisz a citrom es a mez elnyomja az izet. Szerintem pikk-pakk helyre tesz!
Jobbulast!
..és még mi jön ezután...
én is így kezdtem:(
További ajánlott fórumok:
- Hangosan szülni vagy csendben "tűrni"? Fájdalomcsillapítással vagy anélkül végigcsinálni?
- Rettentően fáj a fülem. Fülcsepp van, fájdalomcsillapítót is vettem be, meleg só is megvolt. Mit csináljak?
- Ha van lehetőség szenvedés nélkül szülni, miért utasítja el a kórház a fájdalomcsillapítást?
- Szülés fájdalomcsillapitó nélkül hagyományosan?
- Köhögésre, torokfájásra mit tudtok ajánlani?39 hetes terhes vagyok...
- Ovódás kislányomnak mit adhatnék immunerősitőként, és száraz köhögésre mit javasoltok?