Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tök csorba rizssel (savanykás leves) recept

Tök csorba rizssel (savanykás leves) recept

Elkészítési idő 30 perc

A Tök csorba rizssel (savanykás leves) hozzávalói:
1l viz
400 gr fiatal tok
2 sargarepa
2 kanal rizs
1 kanal olaj
100 ml jaurt
3-4 szal kapor v.petrezselyemzoldje/izles szerint/


A Tök csorba rizssel (savanykás leves) elkészítési módja:
A sargarepat a nagylyuku reszelon lereszelni a tokot kockara vagni.A sargarepat a rizssel fozni tenni,10-15 percmulva a kockaravagot tokot hozza adni es meg 15 percig fozni,a vegen a kanal olajat hozza adni es az aprora vagot kaprot v.petrezselymet,jaurtal savanyitani

Szivbetegek tudjak nyugodtan fogyasztani


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tök csorba rizssel (savanykás leves) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook