Tök csorba rizssel (savanykás leves) recept
30 perc
A Tök csorba rizssel (savanykás leves) hozzávalói:
1l viz
400 gr fiatal tok
2 sargarepa
2 kanal rizs
1 kanal olaj
100 ml jaurt
3-4 szal kapor v.petrezselyemzoldje/izles szerint/
A Tök csorba rizssel (savanykás leves) elkészítési módja:
A sargarepat a nagylyuku reszelon lereszelni a tokot kockara vagni.A sargarepat a rizssel fozni tenni,10-15 percmulva a kockaravagot tokot hozza adni es meg 15 percig fozni,a vegen a kanal olajat hozza adni es az aprora vagot kaprot v.petrezselymet,jaurtal savanyitani
Szivbetegek tudjak nyugodtan fogyasztani
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: margareta51, 2007. aug. 23. 22:54
A tök csorba rizssel (savanykás leves) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.