Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Hideg uborkaleves recept

Hideg uborkaleves recept

A Hideg uborkaleves hozzávalói:
kígyóuborka
vaj
tejszín

fehérbors
fokhagyma
kapor
szeletelt mandula
tojás sárgája


A Hideg uborkaleves elkészítési módja:
Az uborkát nagyobb kockákra összevágjuk,sós vízben puhára főzzük.Közben ízesítjük zúzott fokhagymával,borssal,vágott kaporral. Összeturmixoljuk,tojássárgájával elkevert tejszínnel dúsítjuk,hidegen tálaljuk,vajban pirított, szeletelt mandulával szórjuk meg.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A hideg uborkaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook