Tojáslikőr (laktózmentes) recept
A Tojáslikőr (laktózmentes) hozzávalói:4 tojás sárgája
50 dkg porcukor
20 dkg kávéízesítő v. kávéfehérítő krémpor
2 evőkanál vaníliaízű pudingpor
0,5 liter víz
3 dl 96 %-os alkohol
A Tojáslikőr (laktózmentes) elkészítési módja:
4,5 dl vizet állandó keverés mellett felforralunk a kávékrém porral, a pudingporral és kihűtjük. A tojás sárgákat fehéredésig habosra keverjük a porcukorral, 0,5 dl vízzel, majd állandó keverés közben hozzácsurgatjuk a pudingos folyadékot, végül pedig az alkoholt.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: Bártfai Andrea, 2015. jan. 26. 20:56
A tojáslikőr (laktózmentes) elkészítési módja és hozzávalói.