Több, mint fél éve van valakim, de szex közben szinte... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A legnagyobb hiba az, hogy a félelem miatt ragadsz bele egy kapcsolatban. Nem szabad! Így soha nem leszel boldog. Én addig cserélgettem a férfiakat, míg meg nem találtam az igazit!17 évig voltam olyannal, akivel csak beértem. Megtapasztaltam, hogy milyen benne ragadni a "jó ez nekem" kapcsolatba.
Vagy megrázni magam ,kockáztatni,nyerni,és olyan emberrel együtt élni, aki 12 éve a legnagyobb szerelmem, barátom, lelki társam.
Nem engedheted el annak a lehetőségét, hogy valódi szerelemben élj.
Persze ezek nem egyszerű lépések,viszont mit bukhatsz? Egy egyébként nem működő kapcsolatot? A szex fontos egy kapcsolatban, de nem elég.
Én is tegyük fel szakírók azzal, akivel vagyok, nem tudom, hogy a másik szeretne-e velem lenni. Nyilván kedvel, mert rengetegszer beszélgetünk egymással, nagyon jól kijövünk, de mi van, ha szakítok a mostanival. Két szék közül a földre kerülök.
Ezzel az illetővel csak a szex hiányozna, és lenne egy tökéletes kapcsolatunk, de amikor említettem neki, azt mondta, hogy ő nem fekszik le velem, ha nekem van más. Én pedig nem hagyom ott, ha ő nem fekszik le velem.
Elég sokan kalandoznak el másfelé,szőnek a fantáziájukba mást vagy másokat.
Te miért vagy valakivel, akit csak kedvelsz?
"Been there, done that ..."
💔😥❤
Sokszor, NAGYON sokszor a "miért nem szakítasz" kérdés sokkal bonyolultabb mint ahogy azt egy kívülálló elképzeli.
További ajánlott fórumok:
- Nagymértékű gázképződéssel, szélgörcsökkel, stb. küzdök több mint egy éve. Olyan embert keresek, akit hasonló probléma gyötör napi szinten.
- Párkapcsolatban élek, napi szinten vannak veszekedések, ..(Én Ikrek, Ő Bak) Mi az a pont, amikor már jobb egymás nélkül, mint nyüglődni?
- Váltanál munkahelyet, ha a béred havi szinten 15-20 ezer Ft-tal több lenne?
- 18 hónapos kisfiamnak milyen vitamint adhatnék, ami nem szintetikus?
- Naponta többször babahintőporozom magam, szinte az egész...
- Ha nincs kint fényképed egy adott közösségi oldalon, szinte úgy kezelnek mint egy nemlétező személyt.. nem túlzás ez egy picit?