Ha nincs kint fényképed egy adott közösségi oldalon, szinte úgy kezelnek mint egy nemlétező személyt.. nem túlzás ez egy picit? (beszélgetés)
Igen valaki úgy fogja fel,
ahol vagyok pár helyen én is,
De pár helyen úgy alakult, hogy elkeztünk anonimként irogatni mint itten' és jó kapcsolatot teremtettünk mégis, és lett fotócsere stb, és páran személyesen is ismerjük már egymást,
Előfordul az ilyen,
Talán csak az gondolja így, akit már néhányszor lóvá tettek a fotó nélküli “jó” emberek. Kinek nem inge, ne vegye magára!
Szerintem önmagunk vállalása, tisztelete és szeretete komoly hármas…. Természetesen nem az önimádat a cél, és persze mindig lesz hova fejlődni, mindig lesz nálunk szebb, okosabb, tehetségesebb, stb. ember, de az a kombináció, amilyenek mi vagyunk, az egyedi és megismételhetetlen! És igenis megérdemeljük, hogy ezt az érzést elérjük, megbékéljünk magunkkal, és mosolyogva éljük az életünket ebben a testben, ezzel az arccal, ezzel a személyiséggel, a lehetőségeinkből kihozva a maximumot. Mért bujkáljunk, ha nem muszáj?!
Nekem még facebook-om sincs,pedig nem vagyok egy matuzsálem,sőt!
Nagyon jól megvagyok nélküle,akinek meg emiatt nem létezel,azt pont letojom magasról.
További ajánlott fórumok:
- Mi készteti a frissen szült anyákat, hogy a véres csecsemőjükről képet tegyenek fel közösségi portálokra?
- Facebook, közösségi portál. Ti csatlakoztatok?
- Van-e jelentősége egy párkapcsolatban, hogy kiket néz meg a párom a közösségi oldalakon?
- Feltörték az adatlapom egy közösségi portálon és visszaéltek a nevemmel, mit lehet tenni?
- Tudnál élni a Facebook és más közösségi oldalak nélkül?
- Netes oldal, ami a fényképedet bemásolva kiadja, hogy kire hasonlítasz! Tudtok segíteni, hogyan találom meg? Köszi!