Netes oldal, ami a fényképedet bemásolva kiadja, hogy kire hasonlítasz! Tudtok segíteni, hogyan találom meg? Köszi! (tudásbázis)
Nyilván regisztrálni/belépni kell
Nem próbáltam
Nekem Sophie Marceau, Sandra Bullock, Charlize Theron, japán nők..
Bár így lenne.. Enyhe túlzás mindegyik!! :D
Nekem Angelina Jolie jött ki 97% ra
Ciara 75%
Gwyneth Paltrow 74%
Audrey Tautou 86%
Christina Applegate 80%
Niki Cox 78%
Catherine Bell 78%
óóó na jóóóvan ám
Igen, 2009.10.25-én játszottam az oldallal, a naplómba is betettem. A eredmény az alábbi.
Pár éve készült kép alapján:
Nana Mouskouri 70%, George Cukor 60%, Woody Allen 60%, Julie Andrews 57%, Steve Reich 54%, Isabelle Huppert 51%, Wen Jiabao 51%, Jessica Alba 50%
1982-es képem alapján:
Nana Mouskouri 72%, Ville Valo 63%, Paz Vega 60%, Kate Bush 55%, Raquel Welch 54%, Brigitte Bardot 53%, Myrna Loy 53%, Mary Tyler Moore 53%
Azért megnyugtató, hogy a 25 éves, meg a nem oly rég készült kép alapján is legjobban Nana Mouskouri-ra hasonlítok. De mit keres ott a 4 pacák? Orrát, száját nézve George Cukor, Woody Allen OK, de Steve Reich, Wen Jiabao vonásait hiába kutatom magamon. :D
Nem volt semmi lehúzás, ingyen volt. Legalábbis akkor.
Nekem Beyonce jött ki elsőre 90%-ra (meg még valaki, de ezen a Beyoncén akadtam meg a legjobban)...
..biztos a rengeteg afroamerikai ősöm miatt van.. :D :)
Nem tudjátok ki Gisele Bundchen? Amúgy szép, mint én, de nem ismerem. Rá hasonlítok, de a sor végén ott van Jim Morrison is, nem tudom ő hogy került oda.
Viszont, ha tükörbe pislantok, akkor Eva Longoria tekint vissza rám.
Sziasztok!
Nagyon jó ez a hasonmáskereső program!:)
Nekem azt írta,hogy 80%-ban Marcia Crossra (a született feleségekből Brie-re) hasonlítók.
Hát ez jó:)
Brittany Murphy-ra hasonlítok
Nagyon jó!
Alexis Bledel :-) Sosem hallottam róla, szerintem nem hasonlítunk. De az utolsóval amit kiadott szerintem abba van valami. Selma Blair. :-)