Titokban sült csirkecombok recept
A Titokban sült csirkecombok hozzávalói:8 db kicsi csirkecomb,
só,
1 evőkanál grillfűszer,
2evőkanál olaj,
25 dkg liszt,
12 dkg vaj,
1/2 dl tejöl,
2 db tojás.
A Titokban sült csirkecombok elkészítési módja:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk, húsát sóval és grillfűszerekkel bedörzsöljük. Beolajozott tepsire egymás mellé fektetjük és forró sütőbe téve 220 fokon először lefedve 20 percig majd fedő nélkül további 15-20 perc alatt pirosra sütjük. Közben a lisztből a vajból egy egész tojással, kevés sóval és tejföllel könnyen gyúrható tésztát gyúrunk. A megsült csirkecombokat kissé kihűtjük, majd a késfok vastagságúra nyújtott tésztába egyenként belecsomagoljuk. Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk, fölvert tojással megkenjük és forró sütőben,200 fokon 20-25 pec alatt aranysárgára sütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2010. júl. 4. 16:25
A titokban sült csirkecombok elkészítési módja és hozzávalói.