Ti hogyan néztek az idegen emberekre? Mertek beszélni velük? (beszélgetés)
Idős nénik nem igazán szoktak zsebórát vásárolni... mert ugye kinek is és miből?
Supermanek is ritkán járnak a városban.
És most akkor kinek nem érdemes megállni? A fazon alatt a fiatal csajt értsük?
Bárkivel merek beszélgetni.
De nem mindenkivel akarok.
Sajnos a sok kéregető,meg aláírásgyűjtő,meg nemtom mik miatt sztem mindenki ugyanolyan ábrázattal néz először a másikra.Én is ezt az arcot adom és ha kérdeznem kell,hogy melyik busz,merre tovább,akármi,akkor én is elsőre ugyanezt az arcot kapom.Gyorsan tisztázni kell,hogy nem kéregetni akar az ember,meg nem pénzes aláírást.
Szórólapot mindenképp elveszem,ha tiszta az illető,mert azután ő pénzt kap,szegény ebből él...
De azt például utálom,mikor a kezembe nyomnak vmit,amiről először azt hiszem,hogy szórólap,de valójában fizessek aláírást,mert ő adománygyűjtő vki betegnek és ha közlöm,hogy nem,még ő van besértődve.Az ilyet legszívesebben pofáncsapnám.Csak nem akarok feltűnést.:)
Az emberek neznek..ilyenek :) lehet, hogy csokis volt a szad vagy elkenodott a festeked :)
Amugy akkor nem okoz senkinek se a masikhoz hozzaszolni -szerintem- ha szeretne valamit. Pl. ma mar nem kerdik meg az idot, de pl. hogy hol vetted azt a sapkat, igen, Vagy hogy hol van az xyz bolt. Esetleg utbaigazitast kernek.
Ha egy ferfi odamegy hozzad nem idetlen kerdessel, akkor beszelgess vele.
Te is megkerdezhetsz mast, gondolom csak ugy nem mesz oda a plazaban "beszelgetni" masokhoz, viszont ha mar leultek kavezni vagy enni, akkor a masikhoz lehet szolni: itt ul valaki?
Az orvosnal varakodzva is szoktak beszelgetni az emberek, altalab a varakozasi idorol, ki rendel aznap, mi bajuk van..es akkor mar mas temarol is lehet beszelgetni egy ido utan.
A boltban, sorban varakozas alkalmaval is szoktak beszelgetni, ugymond "egyetertes" alkalmaval: de lassu ez a penztaros holgy, udvariatlan sorlevágók..
Ok is idegenek, de a beszelgetes idejenek es minosegenek megvan a modja.
Szia!
Te nem a néhai 1.2.3. vagy?
Amúgy frankó, hogy egy fórumodhoz se szólsz, aztán radírozzák, mert akkora marhaság.
Te nem vagy idegen bárkinek?
Te fagylaltot sem mersz kérni a cukrászdában az idegen eladótól?
Rossz lehet Neked....
Bárkit megszólítok, ha van ok, nálam ez nem mersz kérdése.
Számodra az lenne a természetes, hogy aki rád néz, szóljon is hozzád?
További ajánlott fórumok:
- Megkésett beszéd - ha későn kezd beszélni a gyerek
- Nem akar beszélni....
- Miért kínos az embereknek érzelmekről beszélni?
- Valaki segítene? Ki szeretném beszélni magamból. Felveszel msnre?
- Sokszor irigy vagyok más emberekre, mert van családjuk és...
- Éreztétek már, hogy túl sok időt pazaroltatok olyan emberekre, aki nem érdemelték meg?