Valaki segítene? Ki szeretném beszélni magamból. Felveszel msnre? (beszélgetés)
köszönöm :D
Nem baj:P
Én szívesen meghallgatok mindenkit ! De én nem szeretek panaszkodni..
A, dehogy , te vagy aranyos.De azert az nem korekt ,hogy te mindenkit meghallgatsz te meg cippeled egyedul a terhet
oké, köszönöm, aranyos vagy :)
ahogy gondolod.ha szukseged van ram irhatsz privit is
Sok minden..
Most nem fogom elkezdeni itt sorolni :O
Hogy ilyen lehangolt elet unt lennel.Vagy roszul erezttem?
Mit nem gondoltál volna rólam?:O
Szia Ritta ,mi mar osszefutottunk.Sajnos nincs csak yahoom ,vagyis van skypem de nem tudom hogy kell haszanlni
Van valaki aki barátkozna egy 26 éves lánnyal, és felvenne msnre is?
Mi a baj? ezt nem gondolttam volna rollad
O sozlttam en,nem is egyszer.Mondttam ,hogy igy roszra neveli. Volt ,hogy azt mondttam ,hogy megtilttoma gyereknek ,hogy a kozelukbe legyen. erre azt kapttam ,hogy ideg beteg vagyok.En nem merttem de a ferjem meg is buntette, nem kereste ki a kedvenc musorat a tv-be,nem er semmit."oreg kutya nem tanul uj trukot
:D én nem akarok gyerekekkel foglalkozni :O :D
nem. nem tudok rajta változtatni, de nem is lehet.. de nem is érdekel. :O :( ilyen és kész.. ilyen marad örökre. nem izgat, hogy milyen. van és .. ennyi
casualits(ha jol irtta) gyere csereljunk.Itt van porges zaj ,minden van csak unalom :felmaszhatsz a gyerekert is a padlasra... en meg megyek oda ahol az unalom van egy hetre.Ugy is mar mindenkit kerdezttem,ha nem e tud lakatlan sziget cimmet
Talán megkérni anyósod, hogy a kicsi előtt ne beszéljen így, vagy éppen nem tudom mennyire segít az hogy rászólsz mindig, ha csúnyát mondd a gyerek. ?!
sziasztok!
Mesével beszéltem pár napjatanul,dolgozik....kevés az ideje.de most megint nem lépett be 3-4 napja...azt hiszem ráírok msn-en...
tepes ibinek:sajnos nem lehet kivédeni...egy 4 éves gyerek szerintem egyébként sem érti még annyira.
bárhol hallhat csúnya beszédet...óvodában...utcán...tv-ben....
tény..valahol meg kell szabni a határt nekik,mégha nem is tetszik a kicsinek.
kitartás,hamarosan letelik a büntetés...és bízz benne,hogy egy ideig nem lesz párja:)
casualtiesnek:miért mondod hogy átlagos és unalmas az életed?nem tudsz változtatni rajta,hogy pörgős legyen...vagy olyan amilyet szeretnél?:S
ha nem hallana nem mondana.Az a helyzet ,hogy az anyosom ,aki vellunk el igy beszel.:(Es ha az angyalok az egbol mondanak,hogy nem jo ,hat ok sem tudnak meggyozni.Fogalmam nincs mit kenne tegyek
:)
Hátha tanul belőle, és akkor többet nem mondd ilyet :)
mar nem is melekszem, vallami nem tetszet nekki. 4 eves.holnap lenne az utolso bunti nap.lehet kicsit hosszu de ...sajnos nem tudom ellenorizi mindig mit halljon
Miért hülyézett le?:O
hány éves?
és mikor telik le az egy hét büntetés ?
lehulyezet.hetig nincs tv nincs szamitogepen film nezzes.Nem erttem miert zavarja ennyire hisz nem is igen van turelme vegig nezzni
Miért volt megbüntetve?
Hu hát,.. most hirtelen semmi nem jut eszembe. =/
De a vicc.hu oldalon biztos találsz valami vicceset :)
az nem ,azert szortta ki mert meg volt buntetve.Nem tudsz vallami jo kedv hozzo viccet?
Jobbulást ! :)
Elhiszem, hogy nem nagyon örül neki :)
Biztos csak véletlen volt.. :D
Hu . hat egy gyomor fajas+ a lanyom felmosta a lepcsot a mosogato szerrel ,kiboritotta a pudrt.Nem izzlik nekki a bunti
oh de aranyos vagy :)
hát igen, mert nem voltam itthon és ahol voltam ott nincs net :( már hiányzott :D
velem nagyon nincsen semmi... átlagosak unalmasak a napjaim ( ahogy az életem is ) ennyi.
Veled mi van ?:)
Velled mi van? nem sokkat beszeltunk de hianyolttalak.Na most ez olyan szemre hanyoan hangzik ,de van benne egy kis huncutsag is:)Tenleg hianyozttal
További ajánlott fórumok: