Nyáron Te is felveszel "mini-nadrágot", nem törődve a combod "állagával"?:) (tudásbázis)
hát nem veszek fel olyat, ami előnytelen dolgokat mutat belőlem
csak otthon, vagy a kertben
Én is csak otthon villantok :)
Utcára konszolidált ruházat, értsd: combok, fenék, csöcsök, sőt vállak is takarásban. Nem hiszem, hogy attól kevésbé van meleg, hogy közvetlen tűző napnak teszem ki őket. A ruházat védő funkciót szolgál, nem?
Ha jól emlékszem, bizonyos múzeumokba belépésnek feltétele a test megfelelő takarása.
Helló!
Én a combközepes nadrágot részesítem előnyben. De felveszem a bikinit is, tudom hogy nem előnyös, mert tele vagyok hagekkel, keloidokkal. de ez fejlödésem eredménye. Már vállalom önmagam!
Azért nem azon a 10cm-es anyagon múlik az, hogy ne legyen az embernek melege..
Ebben a melegben az ember akár meztelen is járhatna, akkor sem fázna;)
Akkor itt a baj!
Tobb,finoman fogalmazva teltkarcsu ismerosom is van,de egy-ket kivetellel mindenik izlesesen oltozkodik.
Sziasztok
Az én lábaimnak semmi baja.. na max. a belső combom kicsit plöttyebb, de ugye naciban ez nem látszik.
Ennek ellenére nem veszem fel, mert úgy gondolom, hogy anyukaként nekem már ez nem illik. (25éves koromig felvettem, de a fenekem akkor sem villantottam ki):D
Másrészt meg van egy tündéri férjem, akinek itthon mutogathatom magam.:D
Nekem mindig az jut eszembe, hogy egy férjezett, 2 gyerkőcös anyuka kinek akarja mutogatni magát?
A többi apukának a játszin, vagy kinek?
Garantálom a fal értelemeseeb,mint az a nő.
van férje is,én reggel látom elmenni este meg hazajönni.
Tudod, hogy nem erre gondoltam...
Bár én otthon sem megyek ki így, pont ezért. Meg azért se, otton sem veszek fel rövidnacit, amióta "nagy" vagyok, mert a páromat sem rémisztgetem otthon.Ha valami nem áll jól, hát nem hordom. Vagy vegyem el a kedvét?! :)
Szerintem nyaralóhelyen vagy kiránduláson, vegye fel, aki akarja, kortól, nemtől mérettől "combállagtól" függetlenül, és akinek nem tetszik, az ne nézze.
De! Városban, munkahelyen, szórakozóhelyen, stb. véleményem szerint nem illik. Ott csak az vegye fel, aki bizonyos súlyhatárba belefér. Ezt azért ajánlom a piszkafák figyelmébe is, az ugyanolyan ronda és nevetséges.
Nekem 15 eves koromtol problemam van a narancsborrel,pedig volt olyan idoszak,hogy minden este 8 kilometert szaladtam... :-(((
48 kilos vagyok,soha nem voltam kover,de a strandon kivul ilyen nadragot nem vennek fel soha.
Strandra én is:D
Csak nekem furcsa, hogy mindenkin ez lóg. ..ha a kora, alakja megengedi ok., de amúgy.
hát náéha én is elszörnyülködök, hogy sok tizenéves olyan igénytelen én meg szégyenlem ezt a 2 kg felesleget.És mégh mindíg különbül nézek ki mint egy két zsírpacni fiatal.
Ezt nem nagyképűségnek akartam szánni.Sértődés ne essék.De sok olyan csajt láttam, aki éppnhogy betöltötte a 20 évet vagy a 22-23-at és már tiszta hurka, meg alig tud megmozdulni.És nem érdkli, hogy tiszta hurka az egész meg undorítóan néz ki.Jó nem is kell csontkollekciónak lenni, meg vannak akiknek nincsenek rendben a hormonjai azok kivételek ezalól.Mert akad hormongond is.
De nyakra főre eszik a chipset meg dohányzik és az energiaitalt nem isszák... á ...vedeli.És majd csodálkozik, ha 45-50 évesen infrktust állapítanak meg.
Na ez a bögyömben volt le is írtam.....
Bocsi.DE egyébként veszek fel én is rövidnacit.Nem a popóvillantósat.
Bár a párom annak is örül.
Az embernek nem kell meghalnia, de ne mondja már senki, hogy attól nincs valakinek melege, hogy ki a seneke:D ...pl. egy térdnaci jó mindenkinek... annak akinek van önkritikája..
Nekem furcsa, hogy egy anyukának kilóg a naciból a 1/2 feneke, közben meg a gyereke után szalad.. még akkor is, ha tökéletes a lába..
combközepes nadrág már ok.:D