Hogyan csináljak jó nőt magamból? Hogyan küzjem le az önbizalomhiányomat? (beszélgetős fórum)
A mosoly szerintem kicsit kevés.
Egy pasinak szüksége van arra, hogy a barátnője/párja/felesége igazi nő legyen mellette aki büszke, finom, ápolt, intelligens, és nem utolsó sorban vonzó..
Mindenkiben van valami szépség.. és nem kell tökéletesnek lennie az illetőnek. Persze van aki saját hibáján kívül nem tud változtatni (baleset vagy vele született rendellenesség, betegség), de a szerelem az vak..
Nem csak a külső miatt leszünk szerelmesek! :) Nekem ez a meglátásom, de hazudnék ha azt mondanám, hogy mindenkibe bele tudnék/lehet szeretni! :)
Igen, pontosan! ;)
Látszik az egy nőn hogy jóban van-e önmagával.
Ennyi! :)
Ez nem is hangzik rosszul.. :)
Köszönöm! ^^
Bocs, de nem olvastam végig a fórumot. A külső változása csak pénz kérdés, de az önbizalom, az más. Ajánlom, hogy minden nap 5 percet nézd magad a tükörben. És ne feledd, a tökéletes csak ábránd. A párod így szeret, ahogy vagy, csak nézi a csinos lányokat, de veled van. Ezért már szépnek is lát téged.
És mosolyogj, az mindig segít. Én sem látom magam szépnek és sokszor reggel a tükörben sírhatnékom van, de olyankor magamba nézek, hogy a párom szépnek lát, magamra mosolygok (eleinte erőltetem, de idővel már sokkal könnyebb) és kezdem magam jól érezni.
Ne feledd, ha mosolyogsz, a világ visszamosolyog rád!
Dettó én is így vagyok ezzel.
Elsősorban magadnak kell tetszened, mert ez sugárzik rólad.
És ezt érzik meg látják a pasik is amikor rád néznek.
Azt is ha jóban vagy önmagaddal, de azt is ha nem.
:)
Ne irigyelj Drága! Sosem volt ezidáig felhőtlen életem.. :) De tudom másnak sem.. :(
Mindenesetre viszont szorítok én is Neked!! Kezdjük együtt el! *-*
Nem értem azt a sok hozzászólást, hogy minek akar változtatni magán. Hogy a párja így szereti ahogy van.
Én melletted állok, csinálj magadból jobb csajt, érezd magad jobban a bőrödben ;) Egyébként nekem 9 éve van párom, 2 éve házas vagyok (majdnem), és rám is most jött,hogy jobban akarok kinézni :) 10 kg le is ment, és edzek, és tökjól érzem magam, jobban állnak a ruhák is. Csak magamért és páromért teszem, hogy jócsaj feleség legyek mellette :)
Én 6 évig voltam szőke. Hol melíros, hol félig barna- félig szőke, hol teljesen szőke már-már..
Most teljesen barna vagyok és mindenki szerint jobban áll. A hajamat növesztem újra, eddig vállig érő volt inkább, most már a hátam közepéig ér. :)
Szóval lassan, de biztosan alakulok..