Tesco túrót, tejfölt hol gyártják? (tudásbázis kérdés)
Nem azért kerül a sajátmárkás olcsóbba, mert rosszabb a drágábbnál.Sőt sokszor kenterbeveri a nagyobb márkát.
Miből gondolja azt mindenki, hogy a drágább jobb?Analitikai elemzést hajtottok otthon végre? :)
Nagyon sok pénzt meg lehet egy termék árán spórolni ha legyártatod mással jó olcsón persze,és kevesebbet költesz csomagolásra és marketingre.
Amúgy meg nem kötelesek a gyártót ráírni, mert ha vmi probléma van a forgalmazóra szállnak rá, ez esetben a Tesco.
Amúgy meg a gyártmánylapon biztos rajta van,ha vissza kell követni.
Nem értem miért olyan fontos, hogy ki gyártja.
hű az annyát..képes voltál felhívni őket?
jó sok pénzt rápocsékoltál és nem lettél okosabb.
én ismerek egy olyan gyártót,aki saját magának épített üzemet.."saját" tejből dolgozik és leszerződött vele a tesco és azok csinálják a tesckós termékeket.
tulajdonképpen annyira mindegy ki gyártja ha se így se úgy nem jó a minőség.
a dolog lényege..országon belül van.magyarország tág fogalom..ennyi erővel ..készül: " valahol a nagyvilágban" címszó is megfelelne..fő a tájékoztatás.
kiakadtam ezeke, felhívtam őket, nyugodtan hülyének lehet nézni, de tényleg érdekel hol gyártják, mert van egy cég akinek a termékét nem eszem meg, és igazából csak azt akartam tudni, hogy nem ott
na és akkor, felhívtam őket, nem volt egyszerű, össze vissza kapcsoltak, zenéltek a fülembe, mire sikerült egy normális emberrel beszélnem, hogy ez lenne a kérdésem, mondta, hogy vissza hív majd, vissza is hívott, de azt mondta ezt nem mondhatják meg, csak annyit, hogy magyarországon, hát köszi, akkor kapják be, nem veszek tescos terméket, amúgy is a legtöbb az nagyon necces, szerintem
És ez mit jelent? Semmit. Azt a legkevésbé sem, hogy ugyanaz a minőség lenne.
Ugyanis ez csak annyit tesz, hogy a Teszkó nem tart fenn saját üzemet, munkásokat stb, hanem fizet egy tejüzemnek a termékek előállításáért, de NEM ugyanazt a jó minőségű alapanyagot veszik meg hozzá.
Pusztán ugyanazon a gyártósoron megy keresztül egy másik alapanyag.
attól függ területileg hová esik az üzlet.
leszerződnek üzemekkel és legyártatják.
Mert nincs ráírva, csak annyi, hogy magyarországi
De érdekele az is, hogy hol gyártják
További ajánlott fórumok:
- Miért gyártják ilyen rövid zsinórral az elektromos készülékeket? :-)
- Tejérzékenyek mivel helyettesítitek a tejfölt, sajtot stb.. ételekben?
- 8 hónapot betöltött babának lehet baja egy kicsi tejföltől?
- Fogyókúra idején tejfölt vagy natúr joghurtot használjak öntethez?
- Mivel lehet helyettesíteni tejfölt, joghurtot?
- Miért gyártják kettő csíkkal és három csíkkal is a matrózblúzokat?