Fogyókúra idején tejfölt vagy natúr joghurtot használjak öntethez? (tudásbázis kérdés)
Joghurt, só, bors, kapor (esetleg fokhagyma)
Joghurt, só, curry
Joghurt, erős pista, kapor
De végülis, csak a fantázia szab határt, mert rengeteg fűszer és ízesítő van. Én használok még kurkumát, római köményt, tandori masalát, stb...
Mindegyikbe mehet folyékony édesítő is, ízlés szerint, és chili paprika is...
hizlalási sorrend a túró, kefír, joghurt, tejföl, majonéz
de én nem hiszek benne, hogy egy kis tejzsír vagy olívaolaj tönkrecsapja a fogyókúrát - sőt, valamennyire szüksége van a szervezetnek...
nekem a salátához nem passzol a tejföl íze, ezért 2 alapöntetet variálok
- joghurthoz kis/nagykanál olívaolaj és aprított friss (!) fűszer, nyomott fokhagyma (
- olíva- vagy repceolajhoz borecet vagy fűszerecet, kiskanál mustár, aprított friss petrezselyem, (ez lenne a klasszikus vinagraitte avagy french dressing)
A kettőt lehet kombinálni, pl egész más lesz, ha a mustárt kihagyva aprított oregánót tesz bele az ember - viszont kaporral az elsőt javasolnám például. Ecet helyett lehet frissen kinyomott citromlével is kísérletezni.
finom fogyókurás öntetet tud valaki?
:)
oké:) köszönöm!
végülis nem irtózom annyira a kefirtől de ha nagyon nem muszály inkább nagyon nem enném meg!!!!
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!