8 hónapot betöltött babának lehet baja egy kicsi tejföltől? (tudásbázis)
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást! Sokat segítettetek.
Ma a kisfiam benyomott egy csomó húsvéti sonkát, és nagyon ízlett neki:)
Próbálok lazulni egy picit.
nem kell tőle parázni... félre fogja nyelni... még hónapok múlva is... és jön majd rád a frász, amikor fulákol, meg amikor lábánál fogva fejjel lefelé lógatod a székből kikapás után... és esetleg te még majd bőgsz is az ijedtségtől, miközben a gyerek az set után nem érti, miért nem jön már a következő falat...
csúnyán hangzik, de meg kell tanulni rágni. ha nem kap darabosat, nem tanulja meg, hogy nyelés előtt mit csináljon vele.
na de hát még én is félrenyelek néha...
:)
unokahugi is vígan ette fogak nélkül az egész barackot... na de hát sokan öregek is megoldják nélkülük a rágást :)
Köszi csajok!!! Megnyugodtam.
Sajnos a védőnénink éppen ilyen parázós, mint én vagyok, úgyhogy tőle hiába kérdeztem volna.
:))))
Jaj de jó...! Mert csak 10 hónapos kortól írják a tejfölt.
Nagyon köszönöm!
"Benéztem" a hozzátáplálási táblázatot, és tettem egy kis tejfölt a főzelékébe. Lehet tőle valami baja, vagy lökjem ki az egészet?
Köszi, ha gyorsan válaszoltok:)))
További ajánlott fórumok:
- A három hónapot betöltött baba ehet már gyümölcspépet?
- 6 évet betöltött gyereknek már kell jegyet venni a tömegközlekedésben?
- Előrehozott öregségi nyugdíj 59 évét betöltött nő részére?
- Elméletileg betöltött 7. hét után még nem látnak szívhangot és 10-12 mm helyett csak 4-5 mm. Másnál is volt ilyen? Mit jelent?
- A 12 hetes klinikai ultrahangra akkor kell menni, ha már betöltöttem a 12. hetet?
- Anyukák, akik betöltött 41. hét után szültetek, minden rendben volt a babával és a szüléssel?