A 12 hetes klinikai ultrahangra akkor kell menni, ha már betöltöttem a 12. hetet? (tudásbázis)
:)
Köszi.
Köszi a válaszokat.
Úgy döntöttem, hogy a jövő héten megyek. Kedden. Állítólag nem kell időpont, a doki szerint, de felhívom majd őket.
A jövő kedden leszek 12+3 napos. Talán pont időben leszek.
Amikor pozitív lett a tesztem, elmentem UH-ra, ahol megállapították, hogy 5 hetes terhes vagyok.
Mondták, hogy 12 hetesen menjek megint, mert akkor nagyon fontos mérések lesznek.
Visszamentem akkor, ahol (ugyanaz) a dokinő közölte, hogy a méréseket nem tudja elvégezni, mert 14 hetes vagyok. Leszúrt, hogy miért nem mentem előbb. Mondtam neki, hogy ő mondta, hogy ekkor jöjjek, 12 hetesen. Erre azt válaszolta, hogy a kismamák gyakran közben is jönnek UH-ra.
Én meg mondtam neki, hogy nekem ezt nem mondta senki, meg nem is évente vagyok itt, hogy mindent magamtól tudjak.
Nah szóval nekem kellett volna rosszul éreznem magam, mert béna volt.
És még aggódhatok is az elmaradt vizsgálatok miatt...
Igazából ez nem ide való, csak végre leírhattam...
:DD
szia.
a betoltott 12.het utan kell menni es max a 13+6-ig csinaljak a nyaki redo mereset. ne hagyd az utolso pillanatra, mert nekem vissza kellett mennem, mert nem fekudt jol a babocam.
Én is olyan ideges voltam minden vizsgálaton, hogy a fele kiment a fejemből, amit mondtak.
Aki vizsgadrukkos, az élete végéig izgul minden fontos lépésnél... :DD
Bizony, betöltött 12. héten kell menni.
Egy 34 hetes kismama
Igen.
Szóval jövőhét elején menj el....
További ajánlott fórumok:
- A három hónapot betöltött baba ehet már gyümölcspépet?
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4D ultrahang Szegeden
- Lány vagy fiú? - ultrahang nélkül?!
- Ha szeretnék egy ultrahangos mellvizsgálatra elmenni, akkor ahhoz kell beutaló?
- Most akkor az orvosnak, vagy az ultrahangnak higgyek?