Terhesség miatt a magas progeszterontól nem záródik jol a nyelőcső, emiatt folyamatos hányinger gyötör. Mi jó erre? (tudásbázis)
Most arra jöttem rá a citromlé magában vmeddig jó, de nem sokáig. Én hálistennek nem hányok, csak öklendezek reggeltöl estig.
Köszi Nektek!
Semmi.
A 19 hétig alig maradt meg bennem valami.
Mindentől hányingerem volt, és folyamatosan hánytam.
Nekem nem reggeli rosszul létem volt, hanem egész napos.
Ami kicsit segített, a citromos víz és a mentol. Rengeteget rágóztam, az valahogy csillapította picit a tünetet.
A hideg kóla is jó, bár nem igazán egészséges.
Kitartás, egyszer véget ér!
Félidő környékén javul a helyzet majd, a végén meg még vacakabb lesz.:)
Nekem segített valamennyit, főleg a reggeli órákban a citromos ásványvíz, de csakis jéghidegen, jó szénsavasan. És nekem, abból is csak a pennyben kapható, asszem talán kékforrás volt a "márkája". De, ha már félig volt az üveg pl, akkor már nem volt jó, mert akkor már inkább édes lötyi. Szóval minden reggel bontottam egyet frissen, a hűtőből, a maradékot meg a párom itta meg.:D
És ami még segíthet esetleg a gyömbéres keksz. De, főleg az első gyereknél, én sírtam rengeteget, mert 20 hetet sugárban hánytam végig, és zokogtam, hogy nem igaz, hogy enni se tudok..:D
Akkor nagyon az elején vagy..
Nekem a 6-7.hónap környékén lett jobb.
Neeeeeee! Akkor tényleg veszek egy kötelet...
Bocs ez morbid de megbolondulok már lassan :(
Semmi!
Tapasztalat!
További ajánlott fórumok:
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Elképzelhető, hogy terhesség alatt az Elevit szedése fokozza a hányingert?
- Mit lehet használni terhességi hányinger ellen?
- Tud valaki valami tuti módszert a terhességi hányingerre rosszullétre?