Tepsis sült nyúlgerinc recept

1 kicsontozott nyúlgerinc
40 dkg krumpli
só
bors
kakukkfű
vadas fűszerkeverék
6 cikk fokhagyma
1 vöröshagyma
1 paprika
1/2 dl olaj
A Tepsis sült nyúlgerinc elkészítési módja:
A húst csíkokra vágjuk, bedörzsöljük a fűszerekkel és állni hagyjuk. A tepsibe pici olajat öntünk, közepére helyezzük a húscsíkokat. Meghámozzuk és kockára vágjuk a krumplit, majd a hús köré tesszük. A vöröshagymát és a fokhagymacikkeket megtisztítjuk, majd szétvágjuk, és elhelyezzük a krumplik közé. A paprikát csíkokra vágjuk, és azt is a krumplik közé tesszük. Olajat öntünk a hús és a krumpli tetejére. A visszamaradt fűszeres levet a tetejére öntjük. Fólia alatt puhára pároljuk, majd levesszük a fóliát és a húst pirosra sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2010. okt. 3. 09:06
A tepsis sült nyúlgerinc elkészítési módja és hozzávalói.