Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Ilonka40 Pozsonyi rizottója recept

Ilonka40 Pozsonyi rizottója recept

Az Ilonka40 Pozsonyi rizottója hozzávalói:
250 g tarhonya
300 g borjúlapocka
60 g zsír
1 hagyma
40 g reszelt sajt
5 evőkanál zöldborsó

bors
petrezselyemzöld.


Az Ilonka40 Pozsonyi rizottója elkészítési módja:
A zsiradék felében megpirítjuk a összevágott hagymát, rátesszük a kockákra vágott húst, együtt átsütjük, sóval, borssal fűszerezzük, és egy kevés vizzel puhára pároljuk. A maradék zsírban aranybarnára pirítjuk a tarhonyát, felöntjük annyi vizzel, amennyi jól ellepi, és fedő alatt puhára főzzük. A húst, a tarhonyát, és a zöldborsót összekeverjük, és 20 percre meleg sütőbe tesszük. Reszelt sajttal és finomra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


Az ilonka40 pozsonyi rizottója elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook