Ilonka40 Pozsonyi rizottója recept
Az Ilonka40 Pozsonyi rizottója hozzávalói:250 g tarhonya
300 g borjúlapocka
60 g zsír
1 hagyma
40 g reszelt sajt
5 evőkanál zöldborsó
só
bors
petrezselyemzöld.
Az Ilonka40 Pozsonyi rizottója elkészítési módja:
A zsiradék felében megpirítjuk a összevágott hagymát, rátesszük a kockákra vágott húst, együtt átsütjük, sóval, borssal fűszerezzük, és egy kevés vizzel puhára pároljuk. A maradék zsírban aranybarnára pirítjuk a tarhonyát, felöntjük annyi vizzel, amennyi jól ellepi, és fedő alatt puhára főzzük. A húst, a tarhonyát, és a zöldborsót összekeverjük, és 20 percre meleg sütőbe tesszük. Reszelt sajttal és finomra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ilonka40, 2010. okt. 2. 16:27
Az ilonka40 pozsonyi rizottója elkészítési módja és hozzávalói.